آذریجهرمی:
قدس به زودی به صاحبان اصلی خود برمیگردد/ همه با اشتیاق در راهپیمایی روز قدس شرکت میکنیم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن تاکید برحضور در راهپیمائی روز قدس تاکید کرد: قدس پاره تن مسلمین و متعلق به مسلمانان است و انشاءالله به زودی به پیکره اسلام و صاحبان اصلی آن بازخواهد گشت. 
به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفتوگویی در خصوص نقش حضور مسلمانان در راهپیمایی روز قدس امسال با توجه به تغییر سفارت ایالات متحده به قدس اظهار داشت: قدس پاره تن مسلمین و متعلق به مسلمانان است و ان شالله به زودی به پیکره اسلام و صاحبان اصلی آن بازخواهد گشت.
وی تصریح کرد: اگر اعتقاد همه مسلمانان این باشد حضور ما در راهپیمایی روز قدس به این ایده و آرمان کمک خواهد کرد، پس همه با شور و اشتیاق در راهپیمایی روز قدس که یادگار عزیز امام خمینی (ره) است. حضور خواهیم یافت و این روز را گرامی خواهیم داشت.
منبع: دانشجو
لینک کپی شد
نظر شما
