مسئول تعلیم و تربیت سپاه استان همدان خبر داد؛

بهره‌مندی ۱۵ هزار بسیجی از برنامه‌های طرح «جوانه‌های صالحین» در همدان

بهره‌مندی ۱۵ هزار بسیجی از برنامه‌های طرح «جوانه‌های صالحین» در همدان حجت‌الاسلام «محمد اسماعیل‌بیگی» گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال حداقل ۱۵ هزار نفر از برنامه‌های پایگاه‌های مقاومت بسیج در طول فصل تابستان و اوقات فراغت بهره‌مند شوند.
کد خبر: ۲۹۶۳۲۳
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۳ - 20June 2018

بهره‌مندی 15هزار بسیجی از برنامه‌های طرح جوانه‌های صالحین در همدانبه گزارش دفاع پرس از همدان، حجت‌الاسلام «محمد اسماعیل‌بیگی» مسئول تعلیم و تربیت سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان در جمع خبرنگاران ضمن گرامی‌داشت یاد و نام شهدای والامقام انقلاب و دفاع مقدس، اظهار داشت: اجرای طرح «جوانه‌های صالحین» استان همدان به صورت رسمی و با حضور فرماندهان پایگاه‌های مقاومت مجری آغاز شد.

وی در ادامه با اشاره به این‌که تعداد پایگاه‌های مقاومت مجری این طرح در سال جاری ۱۹۷ پایگاه ویژه برادران و خواهران بسیجی در سطح استان است، یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود امسال حداقل ۱۵ هزار نفر از برنامه‌های این پایگاه‌ها در طول فصل تابستان و اوقات فراغت بهره‌مند شوند.

مسئول تعلیم و تربیت سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان خاطرنشان کرد: طرح «جوانه‌های صالحین» امسال با شعار «رشد و بالندگی در پرتو قرآن و سایه‌سار مسجد» و با حمایت از کالای ایرانی در پایگاه‌های مقاومت بسیج سطح استان برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: این طرح با هدف غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان و با محوریت برنامه‌ها و کلاس‌های آموزشی و تربیتی فرهنگی، اخلاقی و ورزشی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین