به گزارش دفاع پرس از گرگان، جلسه هماندیشی کارکنان اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گلستان با حضور سرهنگ «مسعود جمشیدی»، مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گلستان در سالن جلسات این اداره کل در تپه نورالشهدا گرگان برگزار شد.
در این جلسه سرهنگ «مسعود جمشیدی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان گلستان، ضمن تقدیر و تشکر از تلاش و زحمات کلیه همکاران پایور و وظیفه شناس در راستای انجام مأموریتهای اداره کل اظهار داشت: انشاءالله خدمات شایسته و صادقانه و خالصانه همه عزیزان در راستای رشد و پویایی مجموعه، مورد عنایت خداوند متعال و شهدای والامقام قرار بگیرد و این عملکرد توشه راهی باشد برای دنیا و آخرت همه ما.
وی افزود: انتظار است که همه دست به دست هم بدهیم تا یک اداره پویا، پرنشاط، فعال و هم افزا داشته باشیم و مأموریت سازمانی را به گونهای که مورد رضایت سلسله مراتب و فرماندهی معظم کل قوا و در نهایت حق تعالی قرار گیرد به انجام برسانیم و این مهم مستلزم همکاری تعامل و هم افزایی همه کارکنان می باشد.
سرهنگ جمشیدی گفت: جلسات خوب و موثری در سطح استان با مسئولین ارشد برگزار میشود؛ بعد از این جلسات اولیه لازم است رده های ذیربط اداره کل با توجه به رایزنی ها و تفاهم صورتگرفته در سطح مدیران ارشد مأموریتها را پیگیری کنند و حداکثر بهره برداری را از تعامل ایجاد شده در راستای اجرای مأموریتها ببرند.
وی بیان داشت: کارکنان ما همگی دارای پتانسیل و ظرفیت کاری بالایی هستند و ظهور این پتانسیل مستلزم تلاش و همت بیشتری است و کسانی که با جدیت و خلوص نیت مأموریت ها را پیگیری کنند و به نتیجه مطلوب برسانند مورد علاقه و توجه سازمان و خداوند قرار خواهند گرفت.
انتهای پیام/