شاگرد شهید بهشتی در نشست کتاب‌خوان شهدای هفتم تیر؛

استراتژی شهید بهشتی برای پایه‌ریزی انقلاب اسلامی مغفول مانده است

«مهدی شادنوش » با بیان اینکه امروز قدر و منزلت شهید بهشتی برجامعه روشن نیست، گفت: برنامه‌ریزی و استراتژی شهید بهشتی برای پایه‌ریزی انقلاب اسلامی مغفول مانده است.
کد خبر: ۲۹۷۴۰۶
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۸ - 28June 2018

استراتژی شهید بهشتی برای پایه‌ریزی انقلاب اسلامی مغفول مانده استبه گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس، نشست کتاب‌خوان ویژه شهدای هفتم تیر صبح امروز (پنج‌شنبه، هفتم تیرماه) با حضور علیرضا مختارپور دبیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی دبیرکل جامعه روحانیت، عبدالله جاسبی عضو هیئت‌ امنای دانشگاه آزاد، محمد پیشگاهی‌فرد، اسدالله بادامچیان و مهدی شادنوش در محل یادمان شهدای انقلاب اسلامی سرچشمه برگزار شد.

«مهدی شادنوش» یکی از شخصیت‌های برجسته علمی، سیاسی و انقلابی و از شاگردان شهید بهشتی در این مراسم اظهار داشت: آنچه درباره شهید بهشتی مغفول مانده است تفکر استراتژیک و ارزنده الهی ایشان بود که دشمن در ابتدای انقلاب متوجه شد که باید انقلاب را از چه پدیده گرانقدری محروم کند.

وی گفت: شهید بهشتی در مبحث حق و باطل، زیبایی را تنها در مسیر حق می‌بیند. ایشان رسیدن به صلح و همزیستی مسالمت آمیز را در گروه ایجاد شاخصه و معیار قضاوت درباره خوبی‌ها و بدی‌ها با یک ترازو می‌داند. یعنی اینکه خوبی‌های خودمان را فقط بزرگ نکنیم و البته بدهای‌ دشمن را نیز بزرگ نکنیم.

این شخصیت‌ برجسته علمی، سیاسی و انقلابی و از شاگردان شهید بهشتی تصریح کرد: امروز قدر و منزلت شهید بهشتی برجامعه روشن نیست. و برنامه ریزی و استراتژی شهید بهشتی برای پایه‌ریزی انقلاب اسلامی مغفول مانده است.

شادنوش تاکید کرد: شهید بهشتی نقشی را برای حق و باطل قائل بودند و می‌گفتند «جامعه‌ای انقلاب اسلامی باید مراقب حق پوشی نشود چون دچار تخریب جامعه می‌شود» اگر حق مورد توجه و حمایت قرار گیرد حتما مورد جاودانگی تاریخ قرار می‌گیرد.

وی گفت: شهید بهشتی در تذکراتی فرمودند«در مقابل حق ایستادگی نکنید، حق را با تمام معنا بپذیرید با اینکه علیه شما باشد. در شناخت حق چشم، گوش و هوش خود را باز نگه‌دارید چراکه با چشم بسته و بی‌هوشی به حق نمی‌رسید. در پذیرش حق آماده باشید و اکراه نشان ندهید چرا که پذیرش حق آمادگی می‌خواهد و در عمل به حق هوشیار و زمینه‌های مساعد را ایجاد کنید».

شاگرد شهید بهشتی عنوان کرد: آنچه امروز ما دچار آن شده‌ایم تغافل نسبت به همین چهار تذکر شهید بهشتی درباره حق و باطل است. ما امروز خوبی‌های خودمان را کوچک می‌کنیم و خوبی دشمن را بزرگ می‌کنیم و همین مردم را ناامید می‌کند. شهید بهشتی جمله‌ای دردناک و دلسوزانه پای فرمودند که «من از چشم پوشی برخی انسان‌های والای جامعه نسبت به حق به درد آمدم».

انتهای پیام/ ۱۲۱

نظر شما
پربیننده ها