فرمانده انتظامی شهرستان گیلانغرب:
اقتدار امروز کشور مرهون خون شهداست
فرمانده انتظامی شهرستان گیلانغرب با اشاره به قدرتمندی نظام مقدس جمهوری اسلامی، گفت: اقتداری که امروز کشورمان از آن برخوردار است، بدون شک مرهون خون پاک و مطهر شهداست.
به گزارش دفاع پرس از کرمانشاه، سرهنگ «سلیم سلیمی» فرمانده انتظامي شهرستان گیلانغرب اظهار داشت: شهادت هدیه ای الهی و بالاترین درجه افتخار است که به هرکسی اعطا نمی شود.
وی گفت: کشورمان آرامش و امنيت امروز خود را مديون شهداي گرانقدری است که از همه چیز خود گذشتند تا دست دشمن به آب و خاک این مملکت نرسد.
سلیمی افزود: شهدای نیروی انتظامی از مظلومترین شهدای کشور هستند که در راه امنیت کشور و در مبارزه با ستمگران زمانه راه شهادت را انتخاب کردند.
وی ادامه راه شهدا را موجب عاقبت بخیری در دنیا و آخرت برشمرد و بر خدمات رسانی هر چه بهتر به خانواده های این عزیزان تاکید کرد.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


