دفاع پرس گزارش می‌دهد؛

تلاش سازمان منافقین برای خروج اتحادیه اروپا از برجام

همزمان با سفر حسن روحانی به اروپا، سازمان منافقین به منظور بر هم زدن اجماع اتحادیه اروپایی که هنوز بر برجام پایبند است؛ اقدام به برگزاری نشست‌هایی کرده است تا سفر روحانی را تحت شعاع قرار دهد.
کد خبر: ۲۹۸۳۵۲
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۷ - 05July 2018

سفر روحانی به اروپا، بهانه جدید سازمان مضمحل شده منافقینبه گزارش خبرنگار بین‌الملل دفاع پرس، همزمان با سفر حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان به سوئیس و اتریش، بار دیگر گروهک مضمحل شده منافقین به یاری آمریکایی‌ها و متحدان غربی و عربی شتافت تا به زعم خود علاوه بر تحت تاثیر قرار دادن جامعه جهانی، دستاورد‌های پیش روی این سفر را خدشه‌دار کند. تقارن از پیش طراحی شده گردهمایی گروهک منافقین با سفر رئیس‌جمهور و فضاسازی رسانه‌های غربی برای مهم جلوه دادن این گردهمایی و اتهام دروغین ایجاد اختلال در برپایی این نشست که به گفته روزنامه گاردین کمتر از نیمی از آنان ایرانی بودند و مابقی پناهجویان خارجی بودند که با وعده غذا و گذراندن تعطیلات آخر هفته به پایتخت فرانسه آورده شده بودند، بیانگر تلاش آمریکا و متحدانش در به حاشیه بردن پیامد‌های احتمالی این سفر است.

اهمیت سفر رئیس جمهور کشورمان به 2 کشور مهم اروپایی که از اعتبار سیاسی اقتصادی زیادی برخوردارند در شرایطی است که آمریکا تلاش می‌کند، متحدان خود را در اعمال تحریم‌های جوامع اقتصادی علیه ایران با خود همراه سازند. به همین منظور سعی دارند از تمام مهره‌های موجود خود برای به انزوا کشیدن ایران کمک بگیرند. ملاقات حسن روحانی با اعضای اتحادیه اروپا که اکثریت قریب به اتفاق، مخالفت خود را با تصمیم خروج آمریکا اعلام داشته‌اند و به دنبال اتخاذ تدابیر لازم جهت استمرار حضور ایران در برجام می‌باشند، سبب شده است تا آمریکا و متحدان صهیونیستی و عربی‌اش به منظور بر هم زدن اجماع اتحادیه اروپا در تداوم حمایت آنان از برجام و اتخاذ مواضع ضدآمریکایی یا به عبارتی ضدترامپ، دست به دامان گروهک‌های معلوم‌الحال و ضد بشری، همچون منافقین شوند.

دستاویز قرار دادن دوباره مهره‌های سوخته‌ای، چون سازمان منحله و تروریست منافقین، تنها می‌تواند گویای اهمیت سفر رئیس جمهور اسلامی ایران باشد. گردهمایی این سازمان تروریستی در پاریس که به تازگی از لیست سیاه سازمان‌های تروریستی (27 تیر 1389) خارج شده است؛ بهانه‌ای شد تا اعمال تروریستی این سازمان غیر مردمی بازگو شود تا ماهیت سکولاریست و ضدبشری این سازمان بازگو شود، به همین منظور مروری بر پیدایش و اقدامات تروریستی این سازمان می‌کنیم.

پیشینه منافقین

این سازمان در سال 1344 تحت تاثیر شکست قیام مسالمت‌آمیز 15 خرداد پایه گذاری شد و با تدوین استراتژی جدید به قیام مسلحانه روی آورد. در نهایت تاکتیک مبارزات چریکی شهری را انتخاب کردند و در سال 1354 به تغییر و تعدیل ایدئولوژی خود پرداخت و «مارکسیست» را ضمیمه تفکرات اسلامی خود کرد و نوعی پاکسازی درون سازمانی خونین را آغاز کرد. پس از پیروزی انقلاب و ناکامی رهبران این سازمان از سهم‌شان در قیام مردمی 1357؛ در سال 1360 این سازمان علیه حکومت تازه تاسیس ایران، استراتژی مبارزه مسلحانه را انتخاب کرد و به مبارزه و انجام ترور‌های گسترده در اقصی نقاط ایران پرداخت.

این گروه در اواسط 1359 به عراق رفت و با رژیم بعث عراق به مبارزه علیه جمهوری اسلامی ایران پرداخت، با این وجود برخی از اعضای این سازمان جهت اقدامات تروریستی و ترور عناصر کلیدی در ایران باقی ماندند.

اقدامات تروریستی این گروه از اعدام‌های به اصطلاح انقلابی به بمب‌گذاری در دفترحزب جمهوری اسلامی ایران در 7 تیر سال 1360 تسری یافت. در این بمب‌گذاری هولناک بیش از 70 تن از مقامات بلندپایه حکومتی و از جمله آیت‌الله بهشتی به شهادت رسیدند. بمب به کار رفته در دفتر حزب جمهوری اسلامی ایران از نوع گاز متراکم بود که رجوی در پاریس اعلام کرد تکنولوژی ساخت این بمب را در اختیار نداشتند. بمب‌گذاری در دفتر ریاست جمهوری و شهادت رجایی و باهنر، رئیس جمهور و نخست وزیر جمهوری اسلامی ایران در شهریور ماه همان سال و ترور امام جمعه‌های شیراز، یزد، تبریز و کرمان و باختران از جمله اقدامات تروریستی این گروهک بود. ازدواج مسعود رجوی و مریم قجرعضدانلو، همسر مهدی ابریشمچی در سال 1364، سر آغاز انقلاب ایدئولوزیک این سازمان بود که این سازمان را در مسیر اعمال تروریستی خود تثبیت کرد.

پیر دوبوسکه، مدیر سازمان اطلاعاتی وقت فرانسه در 10 بهمن سال 1382 در مصاحبه‌ای با نیویورک تایمز بیان داشت که مجاهدین یک کارخانه رنگ را در شهر «سنت کوئن لامون» را تبدیل به یک ایستگاه ماهواره‌ای و ارتباطی کرده‌است؛ ۲۷ خرداد ۱۳۸۲ پلیس ضدتروریست فرانسه به دفاتر سازمان مجاهدین خلق و ساختمان‌های مسکونی آنان که متهم به اجرای اقدامات تروریستی بودند حمله کرد. در آن حمله ضمن دستگیری مریم رجوی و ١۶۵ نفر از اعضای کلیدی مجاهدین، ۱٫۳ میلیون دلار پول نقد از صندوقی در اطاق خواب مریم رجوی مصادره کردند.

در همین رابطه وزارت کشور فرانسه به نقل از قاضی ضد تروریسم، ژان لویی بروگیر، در بیانیه‌ای اعلام کرد: «حمله پلیس، به دلیل ارتباطات جنایی، برای تدارک عملیات تروریستی و تامین هزینه فعالیت‌های تروریستی این گروه صورت گرفته است» پول‌شویی و طرح حذف فیزیکی بیش از ۲۵ عضو جداشده از مجاهدین را در دستور کاراین سازمان بود و بر طبق اسناد کشف شده توسط پلیس فرانسه مجاهدین خلق به دنبال انجام عملیات تروریستی به ۱۳ سفارت ایران در کشور‌های اروپایی بودند.

ژان پی یر رافارن نخست وزیر فرانسه در مصاحبه‌ای با روزنامه لوموند، گفت که اتحادیه اروپا، سازمان منافقین را گروهی تروریستی می‌داند و این سازمان مسئولیت بیش از یکصد و پنجاه مورد حمله را در خاک ایران پذیرفته است.
بر اساس یک دستور تشکیلاتی که از طرف مسعود رجوی و ستاد ارتش آزادی‌بخش صادر شده بود، خواسته شد؛ اعضای سازمان مجاهدین خود را در فرانسه و اروپا به آتش بکشند. هدف سازمان از این اقدام تحت فشار گذاشتن فرانسه و ناگزیر کردن به آزادی افراد دستگیر شده و مشخصا مریم رجوی بود. سه تن از اعضای این سازمان در 18 بهمن 1382 در خیابان نالاتون پاریس در اعتراض به این دستگیری‌ها خود سوزی کردند. در همان روز فردی در برن آلمان و چهار تن در لندن، دو نفر در رم و یک نفر در اتاوا کانادا خود سوزی کردند که سبب شد مریم رجوی آزاد شود. در کل 3 تن از 10 تن که خود سوزی کردند کشته شدند

این گروهک در زمان حمله آمریکا به عراق در سال 1382 نیز در قرارگاه اشرف بود و تا سال 1388 که ارتش آمریکا به طور رسمی عراق را ترک کرد در این کشور حضور داشت. پس از ترک نیرو‌های آمریکایی از عراق، دولت تازه تاسیس عراق اعلام کرد سرپرستی این مرکز بر عهده عراق است که این امر سبب نگرانی این گروهک شد. مشاور امنیت ملی عراق به این گروهک اخطار کرد که یا به کشور خود برگردند و یا کشور دیگری جز عراق را برای استقرار خود انتخاب کنند.

در زمان ریاست جمهوری محمد خاتمی، دولت کلینتون به درخواست خاتمی، سازمان منافقین را در لیست سازمان‌های تروریستی قرار داد. شورای وزیران اتحادیه اروپا در 7 بهمن 1387 نام سازمان منافقین را از لیست سازمان‌های تروریستی خارج کرد، اما در 30 تیر 1389 دادگاه عراق حکم دستگیری 39 تن از اعضای مجاهد خلق از جمله مسعود رجوی و مریم رجوی را به اتهام جنایت علیه بشریت و کمک به رژیم صدام برای کشتن شیعیان و اقلیت کرد این کشور صادر کرد.

اهداف غیر انسانی، نداشتن پایگاه مردمی در میان ملت ایران، جنایات مستمر و سیستماتیک این سازمان نه تنها در میان مخالفان این گروه، بلکه در میان متحدان و اعضای این سازمان، فساد سران این سازمان و قتل عام اعضای این گروه برای تداوم زندگی جنایتکارانه رهبران فاسد و روانی این سازمان، برای ملت ایران و حتی قربانیان خودی این سازمان که ملعبه دست رهبران خود بودند. در این راه زندگی خود و خانواده خود را فدای مطامع سیری ناپذیر این سازمان ضد بشری کردند، کاملا آشکار است.

ترفند‌های رسانه‌های غربی و صهیونیستی برای بزرگ کردن این گروهک کوچک نمی‌تواند خون‌های به ناحق ریخته این سازمان جنایتکار را در حافظه تاریخی ملت ایران و وجدان جهانی مشروع جلوه دهد.

انتهای پیام/ 431

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار