مدیر آموزش سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس مطرح کرد؛

توجه بیشتر به موضوع جنگ جهانی اول در کتاب ها

مدیر آموزش سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس در کارگاه تخصصی مشارکت در غنی سازی کتاب و برنامه های درسی استانی و بومی گفت: به موضوع جنگ جهانی اول در کتاب ها بیشتر توجه شود.
کد خبر: ۲۹۸۴۱۹
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۶ - 06July 2018

توجه بیشتر به موضوع جنگ جهانی اول در کتاب هابه گزارش خبرنگار دفاع پرس در بجنورد، کارگاه تخصصی مشارکت در غنی سازی کتاب و برنامه های درسی استانی و بومی با استفاده از آموزه های دفاع مقدس با حضور سرهنگ «احمد یارمحمدی» مدیر آموزش سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس، سرهنگ «احیاءمحمد امیری» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خراسان شمالی و کارکنان این اداره و همچنین معاون و مسئول امور آموزشی آموزش و پرورش خراسان شمالی و جمعی از نویسندگان استان تشکیل شد.

در این کارگاه آموزشی یارمحمدی عرصه آموزش و پرورش را مهم دانست و گفت: هدف از این کارگاه آشنایی با ظرفیت ها و نوع فعالیت ها در وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر فعایت های بومی و استانی است.

وی با اشاره به سخن امام خمینی (ره) که فرمودند هر روز ما در جنگ برکاتی داشتم که در همه صحنه ها از آن بهره جستیم، گفت: این سخن یک حرف معمولی از یک فرد معمولی نیست بلکه از زبان کسی است که زوایای پیدا و پنهان این حادثه را خوب می شناسد و می داند و آینده کلمات را می فهمد.

مدیر آموزش سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس در ادامه به بیان گزیده هایی از اوامر فرماندهی معظم کل قوا پرداخت و افزود: یکی از اوامر مقام معظم رهبری این بود که بهترین و برجسته ترین فکرها باید بنشینند برای آموزش و پرورش طراحی کنند.

وی ادامه داد: بنابراین باید طبق فرمایش ایشان عمل کنیم و فرهنگ جهاد و ایثار، فرهنگ بازدارندگی و فرهنگ میل به جهاد و ایستادگی در مقابل ظلم را در اندیشه و باور همه مردم و مسئولان نهادینه کنیم.

یارمحمدی توصیه کرد: باید بخش هایی از کتاب هایی که در اداره حفظ آثار تولید می شوند را برای استفاده دانش آموزان در اختیار آموزش و پرورش قرار دهیم.

مدیر آموزش سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس اظهار کرد: جامعه مخاطبان ما حدود یک میلیون معلم، 13 میلیون دانش آموز و بیش از 105 هزار مدرسه در سراسر کشور است که در این بین توانمندسازی معلمان از اهمیت بیشتری برخوردارند.

وی مرکز ثقل آموزش و پرورش را سازمان پژوهش و برنامه ریزی دانست و گفت: این سازمان فعالیت تولید محتوای درسی آموزش و پرورش را به عهده دارد.

یارمحمدی تصریح کرد: متاسفانه قحطی مدیریت شده جنگ جهانی اول در هیچ کتابی و در هیچ مقطعی عنوان نشده در صورتی که بزرگترین هولوکاست و بیشترین تلفات جنگ جهانی اول در کشور ما بوده است که باید از این فرصت استفاده کنیم و این موضوع را در کتاب ها جای دهیم.

وی خطاب به حاضران در جلسه بیان کرد: برای دریافت نمونه های کتاب های درسی مختلف می توانید به سایت اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی مراجعه کنید.

مدیر آموزش سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس در ادامه به بیان نمونه فعالیت های بومی پیشنهادی برای کتاب تفکر و سبک زندگی پایه هفتم و هشتم، برای کتاب آمادگی دفاعی پایه نهم و دهم، برای کتاب استان شناسی پایه دهم، برای کتاب تاریخ معاصر ایران پایه یازدهم، برای کتاب فارسی پایه ششم و سوم، برای کتاب هدیه های آسمانی چهارم دبستان، برای کتاب انگلیسی پایه هفتم، برای کتاب انسان و محیط زیست پایه یازدهم و همچنین کتاب های فنی و حرفه ای پرداخت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها