عطر حرم انیس‌النفوس در منزل شهید «رضا عباسی» پیچید

خادمان سلطان طوس به همراه پرچم متبرک این امام همام، در منزل «رضا عباسی» هفتمین شهید مدافع حرم استان کرمانشاه حضور یافتند.
کد خبر: ۳۰۱۰۲۴
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۵ - 23July 2018

عطر حرم انیس‌النفوس در منزل شهید «رضا عباسی» پیچیدبه گزارش دفاع پرس از کرمانشاه، خادمان حرم رضوی تحت عنوان کاروان «زیر سایه خورشید» با نوای یا «رضا رضا» به منزل شهید مدافع حرم «رضا عباسی» رفتند و مورد استقبال گرم خانواده این شهید والامقام قرار گرفتند.

مادر شهید عباسی در این دیدار اظهار داشت: فرزندم رضا ۲ مرتبه به سوریه اعزام شد که در دومین اعزام وی در شهر حلب سوریه و در تاریخ ۲۱ دی ماه ۱۳۹۴ شهد شیرین شهادت را نوشید که هنوز پیکرش به میهن نرسیده است.

وی با بیان این‌که فرزندش در زندگی بسیار به امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) عشق می‌ورزید و ایشان را دوست داشت، عنوان کرد: وقتی معظم له دستور اعزام نیرو‌های ایرانی را برای جنگ سوریه صادر کردند، او هم همانند دیگر همرزمانش سریع در جهت اعزام به سوریه اقدام کرد و چون ایشان شغل آزاد مکانیکی داشت، ۲ سال طول کشید تا از طریق بسیج به این منطقه اعزام شود.

مادر شهید رضا عباسی در پایان سخنانش وصیت‌نامه فرزندش را خواند که در قسمتی از آن نوشته بود: «جدایی از مقام معظم رهبری جدایی از امام حسین (ع) و اهل‌بیت (ع) است».

در این دیدار همچنین سردار «محمد فضائلی» از خادمین آستان قدس امام رضا (ع) اظهار داشت: خانواده‌های شهدا بیش از تکریم، خواستار حفظ و نشر ارزش‌های ایثار و شهادت و آشنا ساختن نسل جوان با این ارزش‌ها هستند.

وی با اشاره به این‌که در دنیای امروز ما بیش از هر چیز نیازمند به آشنایی با فرهنگ ایثار و شهادت هستیم، عنوان کرد: همچنین همه ما باید به گونه‌ای عمل کنیم که در روز قیامت شرمنده شهدا و امام شهدا نشویم.

خاطرنشان می‌شود در پایان این مراسم، هدایای معنوی از سوی آستان قدس رضوی توسط خادمین به مادر شهید عباسی اهدا شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار