به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس، نشست خبری پنجمین جشنواره هنر مقاومت امروز (دوشنبه یکم مردادماه) با حضور مسعود نجابتی دبیر کل، سید مسعود شجاعی طباطبایی دبیر اجرایی، احمد دالوند دبیر بخش پژوهش، عباس صانعی دبیر بخش گرافیک متحرک، علی حیاتی دبیر بخش پرچم و کتیبه، حسن قاعدی دبیر بخش عکاسی، حسن روحالامین دبیر بخش نقاشی گرافیکی، محمدرضا دوستمحمدی دبیر بخش تصویرسازی، سیدمحمدرضا میری دبیر بخش پوستر و احمد عابدینی دبیر بخش طراحی صنعتی عکس برگزار شد.
در ابتدا مسعود نجابتی دبیرکل این جشنواره با بیان اینکه قبلا وعده تغییرات عمده ای را در جشنواره هنر مقاومت اعلام کرده بودیم، اظهار داشت: به همت فعالیت جوانان هنر انقلاب قرار است طراوت و شادابی ویژه ای را در این دوره شاهد باشیم. این جشنواره با نگاه به شرایط موجود و نیازهای جامعه شکل گرفته و با توجه به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی سعی کردیم برنامه های همسویی را برگزار کنیم.
وی بخش علمی و پژوهشی را اتفاق ویژه پنجمین دوره هنر مقاومت عنوان کرد و افزود: استاد دالوند منتقد و پژوهشگر عرصه زحمت دبیری این بخش را بر عهده دارد. شجاعی طباطبایی نیز دبیر بخش اجرایی و کارتون را عهدهدار خواهد بود. علی حیاتی نیز که یک فرمانده قرارگاه فرهنگی در شهر تهران است در بخش پرچم و کتیبه فعالیت میکند.
استاد عرصه تجسمی ادامه داد: حسن قاعدی چهره شناخته شده عکس مقاومت دبیر بخش عکس و سیدمحمدرضا میری با 10 سال فعالیت در «نهضت مردمی پوستر» دبیر بخش پوستر، حامد مغروری در بخش تبلیغات شهری و حسن روح الامین در بخش نقاشی دیجیتال و دوست محمدی دبیری بخش تصویرگری را بر عهده خواهد داشت. همچنین عباس صانعی در بخش گرافیک متحرک دبیر است.
دبیرکل پنجمین جشنواره هنر مقاومت تصریح کرد: شورای سیاستگذاری تصمیم گرفت جشنواره را با احترام به پیشکسوتان از حالت وزانت ایجاد شده با آثار پیشکسوتان فاصله دهد و متناسب با شرایط روز پیش برود، بر همین اساس ما امسال به سمت رویشهای انقلاب در عرصه هنر رفتهایم و تیم محتوایی متشکل از اساتید حوزه و دانشگاه موضوعات محتوایی جشنواره را پیشنهاد دادند که به تصویب رسید.
نجابتی ادامه داد: رویکرد مردمی در راستای استفاده از ظرفیت کشور برای اکران گسترده از جمله بهرهگیری از شعبات دفاتر بسیج هنرمندان، حوزه هنری، مساجد، هیآت و تمام ارگان ها در این دوره صورت گرفت تا آثار تولید شده این جشنواره در تمام کشور اکران و محبوس در یک گالری نشود.
وی از برگزاری کارگاههای این جشنواره به همت دبیران در سراسر کشور خبر داد و گفت: در طول جشنواره کارگاههای مختلفی در سراسر کشور بر اساس نیازهای هنرجویان در راستای استعدادیابی در مناطق محروم برگزار خواهیم کرد. تلاش کردیم محصولات حاصل از این جشنواره را در آستانه دهه فجر در حد توان تکثیر و تولید کنیم و در قالب اغلام مصرفی توزیع و مورد استفاده قرار گیرد.
دبیرکل پنجمین جشنواره هنر مقاومت درباره حذف عنوان جهانی این رویداد مهم فرهنگی هنری گفت: واژه جهانی به 2 دلیل حذف شد. اول اینکه سازمان بسیج مستضعفین که حمایت از این جشنواره را عهده دار است ماموریت بینالمللی ندارد و مضاف بر آن لازم بود به دلیل مشکلات اقتصادی و ضرورتهای داخلی تمرکز ما در این جشنواره داخلی باشد.
نجابتی گفت: پنجمین دوره از جشنواره هنر مقاومت در هر بخش چهار برگزیده خواهد داشت که در نهایت در اختتامیه 40 هنرمند انتخاب و نشان چهملین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی دریافت خواهند کرد. تجلیل از پیشکسوتان و کسانی که بر هنر انقلاب حق دارند نیز تقدیر میشود؛ هنرمندانی که آثار تاثیرگذار داشتهاند که موجب الهام گرفتن هنرمندان جوان شده است.
انتهای پیام/ 121