به گزارش گروه بینالملل دفاع پرس به نقل از خبرگزاری فرانسه، «جان کربی»، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد، نیروی تفنگداران دریایی این کشور قصد دارد، 2300 نفر از نیروهای خود را به خاورمیانه اعزام کند.
کربی با بیان اینکه ماموریت این نیروها دخالت سریع در مواقع بحرانی در منطقه است، تصریح کرد: استقرار این یگان در منطقه ارتباطی با عملیات کنونی آمریکا در عراق ندارد.
وی گفت: این نیروها مجهز به چندین فروند هواپیما خواهند بود تا در صورت وقوع رخدادی پیشبینی نشده آماده اقدام سریع باشند.
این درحالی است که یک افسر تفنگداران دریایی آمریکا، هفته گذشته اعلام کرد که این نیروها در کویت مستقر خواهند شد.
ایده تشکیل چنین یگانهایی به سال گذشته میلادی و پیش از تصمیم آمریکا به انجام حملات هوایی در عراق و سوریه باز میگردد.نظامیان آمریکایی پس از حادثه حمله به کنسولگری آمریکا در شهر بنغازی در شمال لیبی در 11 سپتامبر 2012، طرح اعزام نیروی تفنگداران دریایی را ارائه کردند.
انتهای پیام/ز