به گزارش خبرنگار دفاع پرس از کردستان، «حجتالله نریمانی» معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کردستان، صبح امروز (دوشنبه) در جمع خبرنگاران رسانههای جمعی کردستان، به برگزاری اردوی راهیان نور ویژه دانشآموزان دختر و پسر دوره دوم متوسطه اشاره کرد و اظهار داشت: سهم کردستان از این اردوها ۱۲ هزار نفر است که در سه مرحله برگزار میشود.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کردستان بیان کرد: در ۲ مرحله اول اردوی راهیان نور، در هر دوره حدود ۴ هزار و ۷۰۰ دانشآموز به مناطق عملیاتی استان به منظور آشنایی با یادمانهای شهدا اعزام میشوند که مرحله اول از اول مرداد آغاز شده و تا یکم شهریور ادامه دارد و مرحله دوم نیز در ماههای مهر و آبان انجام خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: مرحله سوم اردوی راهیان نور دانش آموزی نیز در اسفندماه با مشارکت ۳ هزار دانش آموز انجام میگیرد که شرکتکنندگان به مناطق عملیاتی جنوب اعزام میشوند.
برگزاری اردوی ملی دانشآموزی در اردوگاه «سلیمان خاطر» سنندج
نریمانی با بیان اینکه پانزدهمین اردوی ملی دانشآموزی ویژه دانشآموزان مقطع متوسطه دوم که با حضور ۶۰ شهر از هشت استان کشور در اردوگاه «سلیمان خاطر» سنندج برگزار میشود، اظهار داشت: این رویداد فرهنگی از ۱۳ مردادماه آغاز و تا ۱۶ مرداد به مدت سه روز ادامه دارد.
وی با بیان اینکه رسالت معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش با ۶۰ عنوان برنامه و در قالب چهار اداره فرهنگی، قرآنی، مشاوره و امور تربیتی پیگیری میشود، افزود: برگزاری فعالیتهای اردویی یکی از شاخصترین برنامههای این معاونت است که شامل اردوهای علمی، آموزشی، تربیتی، بصیرتی و اردوی راهیان نور و مناطق مرزی است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش کردستان مهمترین هدف اردوهای یاد شده را تربیت اجتماعی دانشآموزان، همکاری و همگرایی، وحدت، همدلی و تبادل فرهنگی و ایرانشناسی بین دانشآموزان عنوان کرد و بیان داشت: تقویت هویت ملی، مسئولیتپذیری، مقابله با هجمههای فرهنگی دشمن، تقویت مهارتهای زندگی، بصیرت دینی و سیاسی، پدافند غیرعامل، بهبود و غنیسازی اوقات فراغت، از جمله اهداف اساسی و شاخص اردوهای یاد شده به شمار میروند.
افزایش سهمیه دانشآموزان شرکتکننده کردستانی در اردوی بنیاد علوی
نریمانی با اشاره به برگزاری اردوی بنیاد علوی که هر ساله با همکاری آموزش و پرورش برگزار میشود، گفت: امسال سهم دانشآموزان کردستانی ۵۷۰ نفر است که نسبت به سال قبل حدود یکصد نفر افزایش داشته است.
وی برنامههای اردوی بنیاد علوی را شامل چکابهای پزشکی، اجرای فعالیتهای تفریحی و آموزشی، اهدای البسه و لوازمالتحریر به دانشآموزان دانست و گفت: این اردو ویژه دانشآموز مقطع متوسطه دختر و پسر است که در هفت مرحله انجام میگیرد و در هرمرحله سه کاروان اعزام میشوند.
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش کردستان، برپایی ۲۶۴ پایگاه تابستانی در مجتمعهای ورزشی، کانونهای فرهنگی تربیتی، اردوگاهها و کانونهای محلی را از دیگر اقدامات این معاونت دانست و گفت: در این پایگاهها فعالیتهای ورزشی، فرهنگی و هنری انجام میگیرد.
شهریه پایگاههای اوقات فراغت بسیار ناچیز است
نریمانی عنوان کرد: پایگاههای تابستانی در طول سال فعالیت دارند، اما در ایام تابستان برنامههای آنها ویژهتر خواهد بود و شهریه این کلاسها بسیار ناچیز و در حد ۱۵ هزار تومان برای تهیه امکانات و لوازم مورد نیاز دانشآموزان است.
وی با بیان اینکه فعالیت پایگاههای اوقات فراغت در پنج محور بصیرت دینی، فرهنگی و هنری، مهارتآموزی، سلامت و ورزش برگزار میشود، گفت: ادارهکلهای ورزش و جوانان، تبلیغات اسلامی و کانون پرورش فکری استان کردستان از جمله ارگانهایی هستند که در برگزاری این فعالیت تابستانی آموزش و پرورش را یاری میکنند.
فعالیت ۱۲۵۰ مربی و معاون پرورشی در مدارس کردستان
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کردستان همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص وضعیت مربیان پرورشی مدارس استان، اظهار داشت: در حال حاضر شاهد مشارکت یکهزار و ۲۵۰ مربی و معاون پرورشی در مدارس کردستان هستیم.
نریمانی بیان کرد: در شهرهای «بانه» و «سقز» با کمبود مربی پرورشی روبهرو هستیم و با توجه به اهمیت و جایگاه مربیان پرورشی، کمبود این نیروها در مدارس ۲ شهر یاد شده احساس میشود.
انتهای پیام/