حجت الاسلام والمسلمین نمازی:

انسان خوش خُلق حکم مجاهد فی سبیل الله را دارد

رییس عقیدتی سیاسی ستاد کل نیرو‌های مسلح در دوره معرفتی کارکنان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در قم گفت: انسان خوش خلق حکم روزه دار، نماز شب خوان و حکم مجاهد فی سبیل الله را دارد.
کد خبر: ۳۰۲۷۰۸
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۶ - 05August 2018
به گزارش خبرنگار دفاع پرس از قم، دومین روز از دوره معرفتی بصیرتی کارکنان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس با برپایی کلاس‌های معرفتی و آشنایی با انقلاب اسلامی همراه بود.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین «حسن نمازی» رئیس عقیدتی سیاسی ستاد کل نیرو‌های مسلح در کلاس آداب و اخلاق فردی و اجتماعی اظهار داشت: برگزاری چنین دوره‌های آموزشی از آنجا که منجر به تغییر در رفتار انسان می‌شود اهمیت دارد.
 
وی با تشریح اهمیت حسن خلق در روایات عنوان کرد: حسن خلق طبق برخی روایات، در نرمخو بودن، خوشکلام بودن و خوش منظر بودن تعریف شده و جزء بهترین نیکوکاری هاست که گناهان آدمی را آب و کف ترازوی اعمال انسان را سنگین می‌کند.
 
نمازی تاکید کرد: خداوند از انسان حسن اعمال را می‌خواهد نه کثرت اعمال را و کسی که حسن خلق داشته باشد اجر مجاهد فی سبیل الله و ثواب صائم قائم را دارد.
 
این مسئول با بیان اینکه در روایات ۸۷ اثر برای نماز شب برشمرده شده است، به کسب فیض از محضر حضرت معصومه (س) سفارش کرد و گفت: بی بی کریمه اهل بیت (س) به تمام معنا کریم و مضجع آن حضرت محل ظهور و بروز قبر مطهر حضرت زهرا (س) است.
رئیس عقیدتی سیاسی ستاد کل نیرو‌های مسلح در پایان، رعایت حسن خلق در خانواده را مبنای اخلاق و آداب اجتماعی دانست و بر االتزام به مولفه های آن در حریم خانواده تاکید کرد.
 
حضور رییس عقیدتی سیاسی ستاد کل نیرو‌های مسلح در دوره معرفتی کارکنان بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار