به گزارش خبرنگار دفاع پرس از بجنورد، جلسه برنامهریزی کارگاه آموزشی راویان دفاع مقدس با حضور مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خراسان شمالی و نمایندگان ادارات و نهادهای استان برگزار شد.
در این جلسه سرهنگ «احیاءمحمد امیری» مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس خراسان شمالی گفت: با گذشت زمان تعداد راویانی که در دفاع مقدس حضور داشتند، کاهش مییابد و باید از راویان جوان در بحث روایتگری استفاده کنیم که علاوه بر روایتگری در مناطق جنگی، در شهرستانها، مساجد، مدارس، دانشگاه ها، محافل و مجالس نیز به روایتگری بپردازند.
وی در خصوص اهمیت روایتگری دفاع مقدس عنوان کرد: اگر امروزه روایان دفاع مقدس به روایتگری این دوران نپردازند به مرور زمان دفاع مقدس و 8 سال جنگ تحمیلی عراق به ایران به فراموشی سپرده می شود و نسلهای آینده در جریان رخدادهای که در این کشور افتاده است، قرار نمیگیرند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خراسان شمالی افزود: بر همین اساس باید افرادی به کارگاه آموزشی راویان دفاع مقدس معرفی شوند که علاوه بر داشتن علاقه و انگیزه از فن بیان برخوردار باشند و همچنین اطلاعات کافی از دوران دفاع مقدس داشته باشند تا بتوانند سوالات نسل جوان را پاسخ دهند.
وحید کریمی مدیر راهیان نور و راویان دفاع مقدس گفت: بر اساس اساسنامه ابلاغی راهیان نور و راویان دفاع مقدس تمام دستگاه ها از جمله جهاد کشاورزی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، فرمانداری، وزارت دادگستری، هلال احمر، آموزش و پرورش و دانشگاه های استان موظف هستند افرادی که صلاحیت روایتگری را دارند به اداره حفظ آثار دفاع مقدس استان معرفی کنند.
وی با بیان اینکه تاریخ برگزاری کارگاه آموزشی راویان دفاع مقدس 5 شهریور 97 و به مدت یک روز است، گفت: حداکثر ظرفیت شرکت در این کارگاه آموزشی حدود 80 نفر است و در پایان گواهی روایتگری برای افراد حاضر در این کارگاه صادر می شود که از طریق این گواهی، راویان می توانند در مدارس، مساجد، دانشگاه ها و مناسبت های ملی دفاع مقدس به نهضت خاطره گویی دفاع مقدس ایراد سخن کنند و به تبیین و تشریح دفاع مقدس بپردازند.
انتهای پیام/