ساخت مستند داستانی خانواده چهار شهید تلخابی
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی از ساخت مستند داستانی خانواده چهار شهید تلخابی خبر داد. مصطفی مشایخی در حاشیه بازدید از لوکیشن ساخت مستند زندگی خانواده چهار شهید تلخابی و دیدار با عوامل شبکه افق در گفت و گو با خبرنگار دفاع پرس در استان مرکزی اظهار داشت: ما در اسفندماه سال جاری شاهد برگزاری کنگره ملی نقش حضرت امام و 6 هزارو 200 شهید استان مرکزی خواهیم بود که یکی از برنامه هایی که برای این کنگره در نظر گرفته شده تولید فیلم های مستند تلویزیونی است.
وی افزود: در این راستا صدا و سیمای استان مرکزی اقدامات خوبی را در این حوزه آغاز کرده و ستاد کنگره مرکز حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سپاه روح الله استان نیز تهیه 25 مستند را در دستور کار خود قرار دادند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی تصریح کرد: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است که هشت مستند نیز توسط شبکه افق تهیه و تولید شود که پس از اتمام از سه شبکه سراسری نیز آثار تولیدی پخش خواهد شد.
مشایخی با اشاره به حضور تیم های سازنده شبکه افق گفت: هم اکنون در استان مرکزی مطالعات اولیه تهیه کنندگان و نویسندگان شبکه افق انجام شده و هم اکنون سه تیم در استان مرکزی مستقر شده اند که یکی از آنها در شهرستان محلات، یک تیم در شهر اراک و یک تیم هم در شهرستان فرمهین مستقر شدند.
وی ادامه داد: 23 شهید دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی و یک سردار رشید از دامان شهرستان تلخاب پرورش یافته و تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی شده اند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی خاطر نشان کرد: از جمله ویژگی های بارز این شهرستان وجود یک خانواده چهار شهیده است که دو پسر در جبهه های جنگ به همراه پدر به شهادت رسیدند و مادر این خانواده نیز در سال 66 در مکه به دست دولت جنایتکار آل سعود به شهادت رسیدند و یکی از فرزندان این خانواده نیز آزاده است.
وی افزود: در حال حاضر ما در محل فیلم برداری قصه ای از زندگانی این خانواده چهار شهید هستیم که قرار است توسط تیم سازنده شبکه افق انجام شود.
انتهای پیام/
