معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی مازندران خبر داد؛
جذب 1200 پلیس افتخاری در استان مازندران
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی مازندران گفت: در طرح جذب پلیس افتخاری در مازندران، تاکنون یک هزار و 200 نفر جذب شده اند که با توجه به گستردگی مازندران این رقم کم است و از همه قشر می توانند در پلیس افتخاری جذب شوند.
به گزارش خبرنگار دفاع پرس از ساری، سرهنگ «یارعلی نیازی» معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی مازندران در جلسه ظرفیت سازمان ها و ادارات برون سازمانی برای جذب پلیس افتخاری، از اجرایی شدن طرح برون سپاری پلیس افتخاری در مازندران خبر داد و اظهار داشت: در این زمینه فعال کردن شهرستان ها نیز در دستور کار قرار دارد. وی با اشاره به اینکه طرح پلیس افتخاری از سال 93 شروع به کار کرده است، افزود: دو نوع نحوه به کارگیری پلیس افتخاری در دستور کار قرار دارد به طوری که در مراسمات مذهبی یادواره شهدا و در سطح گسترده تر بیمه می شوند و تحت آموزش قرار می گیرند.
این مسئول گفت: در این راستا ممکن است شرایط جذب وجود نداشته باشد ولی با امتیازات خاصی که وجود دارد امکان جذب در شرایط خاص نیز وجود دارد.
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی مازندران افزود: شرایط عمومی در ابتدا در نظر گرفته شده و گزینش با توجه به مدارک انجام می شود.
نیازی ادامه داد: این طرح در قالب دو بخش سازماندهی شد و در مازندران یک هزار و 200 نفر در ابتدا جذب شده اند که با توجه به گستردگی مازندران این رقم کم است و از همه قشر می توانند در پلیس افتخاری جذب شوند.
وی گفت: در تشکیل کمیته افتخاری چند کشور حضور دارند و در برنامه چهارم دولت مشارکت مردمی در نیروی انتظامی اولویت دارد و هر جا مردم حضور داشتند آن قانون و طرح موفق عمل کرده است.
این مسئول افزود: موضوعات امنیتی هزینه بر است و با مشارکت، موضوعات امنیتی تبدیل به موضوع اجتماعی شده و با راهکار اجتماعی حل و فصل می شود.
نیازی همچنین تصریح کرد: موضوع خیرین و امنیت اجتماعی صرفا در بحث ساخت و ساز نبوده و نصب دوربین ها در سطح روستا می تواند اجرایی شود.
وی ادامه داد: همچنین قبلا جرایم فیزیکی بوده ولی در حال حاضر جرایم به سمت فصای مجازی رفته و معاون اجتماعی استان در این راستا وارد شده و پلیس فتا اغفال و کلاهبرداری ها را در دستور کار قرار داده و مهار شده است.
این مسئول اضافه کرد: سهمیه برای بانوان و آقایان یکسان است اما تاکنون عضویت در این طرح از سوی خانم ها با اقبال بیشتری همراه بوده و عدم سوء پیشینه همچنین عضویت در بسیج در جذب پلیس افتخاری نقش داشته و در بحث به کارگیری با دستگاه ها هماهنگی لازم انجام می شود.
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی گفت: افراد در هر لایه ای از اجتماع باشند می توانند در این طرح فعالیت کنند در روستاها کارخانه ها و ... می توانند پلیس افتخاری شوند.
نیازی، رزمایش و طرح زمستانه را از دیگر برنامه های پلیس افتخاری برشمرد و افزود: پلیس افتخاری در همان اداره به مرور منجر به کاهش جرم می شود و هر شخص با توجه به محل سکونت خود می تواند در شهر خود فعالیت کند و در این طرح همه اقشار حضور داشتند اما هنوز رتبه های برتر کنکوری از این طرح استقبال نکردند.
انتهای پیام/