در نشست خبری همایش باران غدیر عنوان شد

مومنی شریف:اندیشه های امام علی(ع) جهانی و برای همه بشریت است

محسن مومنی شریف رییس حوزه هنری گفت:در قرآن دو نوع امامت تعریف شده امامت انبیا و اشخاص مصلحی که انسان ها را به طرف خیر و نور هدایت می کند و مردم را از خطر و لغزش عبور می دهد.
کد خبر: ۳۰۵۴۷
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۴ - 07October 2014

مومنی شریف:اندیشه های امام علی(ع) جهانی و برای همه بشریت است

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی خبرگزاری دفاع مقدس نشست خبری همایش بین المللی باران غدیر و جلسه پرسش و پاسخ خبرنگاران و مهمانان بین الملی این همایش صبح امروز با حضور محسن مومنی شریف رییس حوزه هنری و حجت الاسلامی محمدرضا زائری در این جشنواره و مهمانان بین المللی در تالار گفتگوی موسسه فرهنگی مجموعه شهدای انقلاب اسلامی برگزارشد.

زائری دراین نشست اظهار کرد: حادثه غدیر خم دو ویژگی مهم تاکید پیامبر(ص) بر نقل موضوع و استفاده از قالب هنر برای ماندگاری آن را داراست.

معمولا پادشاهان در کشورگشایی از زبان هنر برای جاودانه ساختن کار خود استفاده می کردند اما پیامبر جانشین حضرت علی (ع) و فتح الفتوح خود را در قالب هنر بیان ی کنند که بسیار قابل تامل است.

وی افزود: در طول تاریخ ادبا و علمای بسیاری از جمله علامه امینی در کتاب الغدیر برای جاودانه ساختن این حادثه عظیم تلاش کرده اند این همایش یعنی همایش بین المللی باران غدیر نیز تلاش دارد هنر را برای بیان این حادثه عظیم به کار گیرد.

در ادامه محسن مومنی شریف رییس حوزه هنری با بیان اینکه عید غدیر عید امامت و ولایت است اظهار کرد: این عید همه بشریت بوده و غدیر به همه انسان های روی زمین تعلق دارد.

وی افزود: در قرآن دو نوع امامت تعریف شده امامت انبیا و اشخاص مصلحی که انسان ها را به طرف خیر و نور هدایت می کند و مردم را از خطر و لغزش عبور می دهد.

مومنی شریف ادامه داد: نوع دیگر امامت، امامتی است که مردم به سمت جهنم و آتش می برد که امروزه در دنیا شاهد آن هستیم اما امام علی(ع)  امام و رهبری است که مردم را به سمت نور هدایت می کند و اسطوره ای برای رستگاری است.

رییس حوزه هنری با بیان ایکه حضرت امیر با وجود صفات نیک حاصل تربیت و تلاش رسول گرامی اسلام است اظهار کرد: او خود را به عنوان بنده ای از بندگان محمد(ص) قلمداد می کرد. لذا شخصیت امیر مومنان جهانی بوده و اندیشه های او نیز مربوط به یک ملت نیست.

وی با اشاره به صفات و ویژگی های حضرت علی (ع) بیان کرد: از میان صفات علی(ع) عدالت است که با نام وی گره خورده و اصولا حکومت علی(ع) حکومتی اخلاق محور است که نهج البلاغه گواه مدعای زندگی ایشان است.

وی اضافه کرد: امام علی (ع) هیچ گاه برای رسیدن به اهداف خود از راه غیر اخلاقی استفاده نمی کرد و امروز ما میزبان بزرگانی هستیم که بر ترویج ویژگی های آن حضرت می پردازند کسانی که در تلاشند علی(ع) را به عنوان یک نمونه اعلا رسیدگی کنند و همه کسانیکه امروز با جهل مبارزه می کنند در راه علی (ع) گام بر می دارند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار