ادعای جدید وزیر جنجالی عربستان درباره دشمنان آل سعود

وزیر جنجالی حکومت سعودی که اخیرا از رژیم صهیونیستی تمجید کرده بود، در تازه‌ترین اظهارات خود مدعی شد که تنها انسان‌های منحرف و دشمنان اسلام با آل سعود دشمنی می‌کنند.
کد خبر: ۳۰۵۸۰۳
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۵ - 25August 2018

وزیر سعودی پس از تمجید از اسرائیل: دشمن ما فقط انسان‌های منحرف و دشمنان اسلام هستند!به گزارش گروه بین‌الملل دفاع پرس، رسانه‌های سعودی اظهارات عبداللطیف بن عبدالعزیز آل الشیخ وزیر امور اسلامی و ارشاد سعودی را در جمع میهمانان امسال این رژیم در موسم حج در مشعر منا منتشر کردند که وی تعریف جدیدی از دشمنان آل سعود ارائه کرد.

آل الشیخ مدعی شد: فقط انسان‌های منحرف و دشمنان اسلام و مسلمانان با پادشاهی سعودی به دشمنی می‌پردازند.

وی ادعا کرد: کسانی که به پادشاهی سعودی اهانت می‌کنند، در حقیقت از دین و مروت و مردانگی و اخلاق و اسلام خود دست کشیده‌اند، آنها به امت اسلام هم اهانت می‌کنند!

آل الشیخ اخیرا به تمجید از رژیم صهیونیستی پرداخته و مدعی شده بود اسرائیل با وجود آنچه که درباره آن می‌دانیم، مانع آمدن مسلمانان به پادشاهی سعودی برای ادای مناسک حج نشده است، در حالی که کشور دیگری (قطر) مانع رسیدن شهروندانش برای ادای حج شد.

انتهای پیام/ 221

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار