مشاور عالی استاندار کرمانشاه:

رزمندگان در دوران دفاع مقدس از ۵۰ کشور اسیر جنگی گرفتند

«جعفر همتی» گفت: صدام به امید ساقط کردن ایران وارد عمل شد و در این راه همه دنیا به او کمک کردند؛ بطوری‌که در این جنگ از ۵۰ کشور مختلف اسیر گرفتیم.
کد خبر: ۳۰۷۲۳۵
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۷ - 03September 2018

رزمندگان در دوران دفاع مقدس از ۵۰ کشور اسیر جنگی گرفتندبه گزارش دفاع پرس از کرمانشاه، «جعفر همتی» مشاور عالی استاندار کرمانشاه، امروز (دوشنبه) در نشست شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان که بامحوریت بزرگداشت هفته دفاع مقدس برگزار شد، با بیان این‌که اقشار مختلف مردم در جنگ تحمیلی جانانه پای کار آمدند، اظهار داشت: اگر از کرمانشاه ۹ هزار و ۸۰۰ شهید در جنگ تحمیلی تقدیم انقلاب اسلامی شد، بیش از ۱۷ هزار شهید نیز از استان‌های دیگر در مرز‌های این استان به شهادت رسیدند.

وی تصریح کرد: صدام ۳۱ شهریورماه سال ۵۹ درحالی به سرزمین ایران اسلامی حمله کرد که همه جوانب را به‌جز روحیات انقلابی و ایمانی و غیرت مردم ایران به‌خوبی تحلیل کرده بود.

مشاور عالی استانداری کرمانشاه با بیان این‌که صدام جنگ را یک‌سال پیش از شهریورماه سال ۵۹ با انجام برخی تحرکات و اقدامات در داخل ایران آغاز کرده بود، عنوان کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی این دیکتاتور با تشکیل، حمایت و تقویت گروهک‌ها و سازمان‌های مختلف در داخل کشور، بر علیه ایران فعالیت می‌کرد.

وی اضافه کرد: صدامی که داعیه آقایی عرب را داشت و توسط مستکبرین به انواع سلاح‌های پیشرفته مجهز شده بود، بنا داشت یک هفته‌ای خوزستان را به تسخیر خود در آورد و قسمت عرب و کردنشین ایران را جدا کند و حتی آن‌ها را نیز نامگذاری کرده بود.

همتی گفت: در شروع جنگ از نظر نظامی انسجامی نداشتیم و این درحالی بود که صدام پیشرفته‌ترین تجهیزات نظامی و منسجم‌ترین نیرو‌های نظامی را در اختیار داشت.

وی تاکید کرد: صدام به امید ساقط کردن ایران وارد عمل شد و در این راه همه دنیا به او کمک کردند؛ بطوری‌که در این جنگ از ۵۰ کشور مختلف اسیر گرفتیم.

مشاور عالی استانداری کرمانشاه به نقش روحانیون در پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی اشاره کرد و افزود: در این جنگ، ۴ هزار و ۱۰۰ شهید روحانی تقدیم انقلاب شد که بیشترین تعداد شهید در بین تمام اصناف است.

وی با اشاره به کمبود امکانات و تجهیزات ایران در جنگ تحمیلی، عنوان کرد: با وجود این مشکلات، به لطف خدا و با رهبری امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری و نیز رشادت رزمندگان اسلام، امسال چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی را برگزار خواهیم کرد.

همتی با بیان این‌که امثال «ترامپ» خواهند رفت، اما انقلاب ما پابرجا خواهد ماند، گفت: امروز ملت ایران در اوج قدرت خود ایستاده است، اما دشمنانی که در جنگ تحمیلی عراق را حمایت می‌کردند، به سرنوشتی ننگین دچار شدند.

وی در پایان تاکید کرد: باید امسال باشکوه‌تر از سال‌های گذشته برنامه‌های هفته دفاع مقدس برگزار شود؛ چراکه باید دِین خود را به شهدا و امام شهدا (ره) ادا کنیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها