مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان:

نقش پیشکسوتان جهاد و مقاومت برای آیندگان ثبت خواهد شد

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان گفت: سازمان پیشکسوتان جهاد و شهادت در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس تشکیل شده و تلاش می‌کنیم نقش این عزیزان در دفاع مقدس را ثبت و برای آیندگان نگهداری کنیم.
کد خبر: ۳۰۸۳۴۴
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۶ - 10September 2018

نقش پیشکسوتان جهاد و مقاومت برای آیندگان ثبت خواهد شدبه گزارش خبرنگار دفاع پرس از کرمان، سرهنگ «محمد مهدی ابوالحسنی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان، امروز (19 شهریورماه) در آیین نکوداشت پیشکسوتان جهاد و مقاومت که در تالار برق کرمان برگزار شد، اظهار داشت: شما یادگاران و جهادگران عرصه دفاع مقدس از جایگاه والایی در جامعه برخوردارید.

وی ادامه داد: سازمان پیشکسوتان جهاد و شهادت در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس تشکیل شده و سعی می‌کند همه افرادی را که در همه حوزه‌های ارتش، سپاه، بسیج، جهاد، ناجا و ... در دوران هشت سال دفاع مقدس حضور داشته‌اند گرد هم آورده و تلاش می‌کنیم نقش این عزیزان در دفاع مقدس را ثبت و برای آیندگان نگهداری کنیم. 

همچنین امیر سرتیپ معمارباشی، جانشین فرمانده قرارگاه منطقه ای جنوب شرق نیز در این مراسم گفت: یادگاران عرصه جهاد و مقاومت و شهدای هشت سال دفاع مقدس شجاعانه و مخلصانه برای امنیت و دفاع از این کشور اسلامی خدمت کردند.

وی ادامه داد: پیشکسوتان دفاع مقدس، گنجینه ای از خاطرات و تجربیات دوران هشت سال دفاع مقدس هستند و باید به این عزیزان افتخار کرد.

در پایان این مراسم بیانیه دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی توسط «هدایت‌الله رحیم پور»مسئول پیشکسوتان دفاع مقدس کرمان قرائت شد و پیشکسوتان عرصه جهاد و مقاومت در تائید بندهای این بیانیه، تکبیر سر دادند.

شایان ذکر است، این مراسم با همکاری استانداری کرمان و اداره کل حفظ آثار ونشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمان در تالار برق کرمان برگزار شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار