به گزارش خبرنگار دفاع پرس از خرمآباد، «حبیبالله خجستهپور» معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار دفاع مقدس این استان، اظهار داشت: یکی از رازهای ماندگار عاشورای حسینی، انتقال پیام عاشورا توسط راویان کربلا است.
وی گفت: معتقدیم اقدامی که رزمندگان ما در طول هشت سال دفاع مقدس انجام دادند، کاری حسینی بود و کسانی که از این قافله جا ماندند نیز قطعاً باید کاری زینبی انجام دهند و اگر نتوانیم ارزشهای والای دفاع مقدس را به نسلهای بعدی انتقال دهیم، به نوعی نتوانستهایم وظیفه زینبگونه خودمان را انجام دهیم.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان افزود: تشکیل مجموعههایی مانند بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، بنیاد شهید و سایر نهادهای فرهنگی و تبلیغی، بخشی از کارکردشان همین موضوع است که بتوانند فرهنگ و پیام دفاع مقدس را به نسلهای بعدی انتقال دهند، یکی از مقاطع و فصولی از سال که میتواند بهانهای باشد برای ما که بتوانیم برنامهها را انتقال دهیم، هفته دفاع مقدس است که از ۳۱ شهریور هر سال آغاز میشود.
خجستهپور با بیان اینکه ما مورد هجوم فرهنگی از اطراف این مملکت و کشورهای دنیا هستیم، افزود: علیرغم اینکه اقدامات خوبی در طی این سالها در سطح کشور در حوزههای مختلف انجام شده است، اما احساس میشود که هنوز نتوانستیم آنگونه که شایسته رزمندگان، شهدا، ایثارگران، جانبازان و آزادگان است، ارزشهای این عزیزان را به نسلهای بعدی انتقال دهیم.
وی عنوان کرد: شاید مقداری دچار کلیشهزدگی شدهایم و یک سری کارها را هرساله تکرار میکنیم که نتوانسته نسل جدید را به خودش جذب کند، امیدواریم طرحی نو داشته باشیم و بتوانیم ارزشهای خالص و نابی را که رزمندگان حاضر میشدند جان خود را برای آن فدا کنند را منتقل کنیم و بهعنوان یک وظیفه انسانی و کاری زینبی بتوانیم در این زمینه تأثیرگذار باشیم.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با اشاره به اینکه یکی از رموز اصلی پیروزی ما در دفاع مقدس وحدت و همبستگی ملی بود، تصریح کرد: این وحدت را باید در همه عرصهها داشته باشیم، این ایام نیز یک گردنه سختی قرار داریم که در حال عبور از آن هستیم و اگر میخواهیم از این گردنه عبور کنیم، لازم است که وحدت و همبستگی ملی خود را کماکان داشته باشیم و همه مردم پای کار باشند.
خجستهپور خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس تنها رزمندگان نبودند که پایکار بودند، بلکه بانوان نیز در پشت جبهه و در تهیه کمکهای مردمی، تشویق و ترغیب جوانان تأثیرگذار بودند و کسانی که توانایی حضور در جنگ را نداشتند پشت جبهه کمک میکردند.
وی گفت: برای مقابله با سختیهای اقتصادی و جنگ اقتصادی، نیازمند همت و همکاری آحاد جامعه هستیم که همگی این وحدت را بپذیرند و در این زمینه پایکار باشند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان افزود: یکی از محوریترین برنامههای هفته دفاع مقدس برگزاری رژه است و مابقی دستگاهها نیز باید همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند؛ سرکشی همه مدیران و مسئولان از خانوادههای شهدا و ملاقات با جانبازان و ایثارگران در دستور کار است، خانوادههای شهدا نیازمند حضور ما مدیران و مسئولان نیستند، بلکه ما باید برای دادن روحیه و ارائه خدمت به مردم در جمع آنها حضور پیدا کنیم.
خجستهپور عنوان کرد: در استان لرستان در زمینه معرفی رشادتهای شهدا و جانبازان مقداری کمکاری شده و انتظار است در راستای اجرای مصوبات پایکار باشند تا سریعتر مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان را به مرحله افتتاح برسانیم و مرکزی را داشته باشیم که هرگاه مهمانی در این استان حضور یافت یکی از جاهایی که در کنار سایر مراکز ما قابل بازدید باشد همین مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس باشد.
وی تصریح کرد: سند ملی راهیان نور و عناوین هفته دفاع مقدس ضمیمه صورتجلسه شود و نسبت به تشکیل کمیته، اهتمام جدی شود، در کمیتههای تخصصی باید تصمیمگیری انجام و منجر به جلسات هماهنگی شود.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان با اشاره به نقش رسانهها در فرهنگسازی، گفت: در قالب ساخت سریالهای تلویزیونی میتوانیم مؤلفههای فرهنگی و جاذبههای گردشگری را معرفی کنیم که انتظار است دستگاههایی که متولی هستند در این راستا بهویژه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان در زمینه ساخت این سریالها با صداوسیمای مرکز استان همکاری کنند.
انتهای پیام/