سردار «بهمن کارگر»:

امروز کشور به روحیه جهادی و تفکر دفاع مقدسی نیاز دارد

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: امروز در کشور ما بیش از هر زمانی نیاز به روحیه جهادی، فرهنگ و تفکر دفاع مقدسی احساس می‌شود.
کد خبر: ۳۱۱۰۰۴
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۷ - 27September 2018

امروز کشور به روحیه جهادی و تفکر دفاع مقدسی نیاز داردبه گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، امروز (پنج‌شنبه) در سی‌امین گردهمایی فرماندهان مهندسی رزمی جنگ جهاد که در سالن «خوشه» وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار داشت: امروز در کشور ما بیش از هر زمانی نیاز به روحیه جهادی و فرهنگ و تفکر دفاع مقدسی احساس می‌شود.

وی با بیان این‌که یکی از مسائل مهم در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس این است که آثار دفاع مقدس باید حفظ شده و به طور شایسته‌ای نشر یابند، افزود: واقعاً امروز جای جهاد در یادمان‌ها و موزه‌های دفاع مقدس خالی است و در این رابطه باید کار صورت گیرد.

سردار کارگر گفت: ما امروز ۵۸ یادمان در ۷ استان کشور داریم که سالانه قریب به ۸۰ درصد جوانان بین ۱۵ تا ۳۰ سال می‌روند و از این یادمان‌های دفاع مقدس بازدید می‌کنند.

وی با بیان این‌که متأسفانه نقش جهاد سازندگی در یادمان‌ها و موزه‌های دفاع مقدس آن‌گونه که باید نشان داده نشده است، افزود: انتظار انعکاس و فعال شدن موضوعات جهاد سازندگی را در موزه‌ها داریم و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آمادگی دارد تا نقش جهاد سازندگی را در یادمان‌ها نشان دهد، باید تاریخ جهاد سازندگی در دفاع مقدس نشان داده شود.

سردار کارگر با بیان این‌که در حال حاضر ۱۵ مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس فعال در کشور داریم که نمونه بارز آن را در تهران می‌بینید، گفت: امیدواریم نقش جهاد سازندگی را هم در این مجموعه‌ها بتوانیم نشان دهیم.

وی تصریح کرد: ما آمادگی داریم تا در حوزه تاریخ جهاد سازندگی و خدماتی که این نهاد ارزشی در دوران دفاع مقدس انجام داده است کمک کنیم و اطلاعات را در اختیار جامعه مخاطب قرار دهیم؛ البته در این حوزه فعالیت‌هایی نیز صورت گرفته است که باید در انتشار آن اهتمام داشته باشیم.

رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با اشاره به اهمیت روایت‌گری در نشر ارزش‌های دفاع مقدس به جامعه مخاطب، گفت: ضرورت حضور راویان جهاد سازندگی در مراکز فرهنگی و موزه‌های دفاع مقدس و همچنین مجموعه راهیان نور احساس می‌شود؛ زیرا نسل جوان و دانشگاهیان ما امروز تشنه دانستن حقایق، تلاش‌ها و طرح‌ها و ابتکارات شما جهادگران عزیز در عرصه دفاع مقدس هستند.

وی با اشاره به اهمیت تبیین نقش جهادگران در دوران دفاع مقدس، گفت: ساخت پل «بعثت» و جاده «وحدت» تنها نمونه‌ای از کار‌های ارزشمند جهادگران دفاع مقدس است.

سردار کارگر با بیان این‌که خلأ تبیین نقش جهادگران دفاع مقدس در صدا و سیما احساس می‌شود، گفت: متأسفانه کمتر به نقش این عزیزان در صداوسیما اشاره شده است و باید در این حوزه نیز با جدیت بیشتری فعالیت شود.

وی یکی دیگر از عرصه‌هایی که باید در آن به نقش جهاد سازندگی توجه شود را حوزه تاریخ شفاهی عنوان کرد و افزود: در حوزه تاریخ شفاهی نیز جهاد سازندگی جا برای کار دارد.

رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس افزود: یکی ازمسائلی که مقام معظم رهبری به آن تأکید کردند این است که اگر شما دفاع مقدس را روایت نکنید، دشمن آن‌ را روایت خواهد کرد و اگر دشمن این کار را انجام دهد، آن را تحریف می‌کند؛ پس موضوع روایت‌گری مسئله بسیار مهمی است.

وی تأکید کرد: یکی از مسائل، برگزای شب خاطره است که می‌تواند در نشر و ترویج فرهنگ دفاع مقدس مؤثر واقع شود و ما می‌خواهیم که این عزیزان جهادگر نیز در این مراسم‌‌هایی که با عنوان شب خاطره برگزار می‌شود، حضور پیدا کنند.

سردار کارگر با اشاره به این‌که ما در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در طول پنج سال گذشته به اندازه ۲۰ سال کار کرده‌ایم، اما به اندازه ۵۰ سال دیگر کار باقی مانده داریم، افزود: ما با یک حرکت جهادی توانستیم مراکز فرهنگی و موزه‌هایی را که غالباً طراحی شده بود را ظرف مدت چهار تا پنج سال تکمیل کنیم و سال گذشته نیز ۱۰ مرکز و موزه دفاع مقدس را در ۱۰ استان کشور افتتاح کردیم و امسال نیز ۶ مرکز فرهنگی و موزه دیگر را نیز افتتاح خواهیم کرد.

انتهای پیام/ 221

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار