به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، جمشید جعفرپور ضمن تاکید بر حفظ و گسترش فرهنگ اسلامی و ایرانی گفت: برای حفظ و گسترش فرهنگ اسلامی-ایرانی لازم است تا یک بخش عمومی در دانشگاههایی که به هنرهای نمایشی اختصاص دارند ایجاد و زمینه های لازم برای انجام فعالیت های مقایسهای و تطبیقی بین نمایش های غربی و ایرانی فراهم شود.
وی افزود: اکنون نیازداریم رشتهای برای تدریس هنرهای نمایشی سنتی آئینی در سطح دانشگاههای کشورایجاد کنیم اما برای انجام این کار ابتدا باید امکانات موجود را به خوبی بررسی و در صورت امکان کار را از سطح یک دانشکده آغاز کرد.
نماینده مردم لارستان، خنج و گراش در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: استادان و پیشکسوتان متعدد هنرهای نمایشی آئینی سنتی با تجربه های زیادی که دارند می توانند نسل آینده هنرمندان نمایش آئینی سنتی را آموزش دهند و بقای این گونه های نمایشی درسطح بالاتر را محقق کنند.
وی گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید کلیت تئاتر کشور را مورد توجه و حمایت ویژه قرار دهد و در این میان باید ترتیبی اتخاذ کند که سهم هنرمندان نمایشهای آئینی سنتی نادیده گرفته نشود.
جعفرپورافزود: در برابر هجمه فرهنگی بیگانگان به ویِژه هجوم فرهنگی غرب به کشور، باید طوری برنامه ریزی کنیم که بتوانیم همواره با ترویج ارزشهای ایرانی - اسلامی از هویت فرهنگی خود دفاع کنیم. بخشی از این امر در مصداقهایی مانند برگزاری جشنواره نمایشهای آئینی سنتی بارز میشود.
جمشید جعفرپور تاکید کرد: در طول سالهای گذشته هنر تئاتر توجه بیش از اندازه ای به مسائل روشنفکری داشته که این امر باعث شده که هنر تئاتر به عمومیت و فراگیری لازم نرسد. در حال حاضر ضعف و سستی در نگارش نمایشنامههای بومی و ایرانی به خوبی به چشم می خورد و این نقص تا بدانجا پیش رفته که بسیاری از نمایشهایی که روی صحنه اجرا می شوند متون نمایشی خارجی هستند که سنخیتی با نیازهای توده های مردم ایران ندارند.