به گزارش خبرنگار دفاع پرس از استان مرکزی، سرهنگ پاسدار رضا کریمی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهداف برگزاری رزمایش سپاه اظهار داشت: این رزمایش به صورت صحرایی در منطقه داودآباد اراک با هدف افزایش سطح آمادگی رزم جهادی یگان های تیپ 71 سپاه روح الله استان مرکزی برگزار می شود.
وی افزود: این رزمایش مردم پایه با عنوان شهید مهدی ساروقی دوشنبه سی ام مهرماه به میزبانی منطقه داودآباد اراک آغاز و تا سوم مهرماه ادامه دارد.
فرمانده تیپ 71 سپاه روح الله استان مرکزی تصریح کرد: تمرینات عملیات روانی در راستای نبرد ناهم سطح، زندگی در شرایط سخت، مقابله با هلی برد دشمن، دفاع متحرک، کمین و ضد کمین از مهمترین برنامه های این رزمایش است.
سرهنگ پاسدار کریمی با اشاره به دیگر برنامه های این رزمایش گفت: همچنین در این رزمایش عملیات آمادگی آتش های پشتیبانی دور و نزدیک و ستون کشی تاکتیکی زیر نظر نیروهای قرارگاه امام حسین(ع) با حضور یک هزارو 560 بسیجی در قالب 7 گردان انجام می شود.
وی تاکید کرد:اقدامات مقتدرانه سپاه در منطقه بین راهبرها و ابزارهای جنگی دشمن فاصله ایجاد کرده و حضور مدافعان حرم عملکرد هجومی دشمنان را تضعیف کرده است.
انتهای پیام/