قم >> قم
مسؤول خدمات رفاهی موکب آستان کریمه اهل‌بیت (س) خبر داد؛

توزیع ۱۶۰ هزار غذای تبرکی در میان زائران اربعین

مسؤول خدمات رفاهی موکب آستان کریمه اهل‌بیت (س) گفت: در ایام برپایی موکب ۱۶۰ هزار غذای تبرکی در سه نوبت صبحانه، ناهار و شام در میان زائران توزیع می‌شود که امکان افزایش این آمار نیز وجود دارد.
کد خبر: ۳۱۵۵۳۷
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۰ - 26October 2018

توزیع ۱۶۰ هزار غذای تبرکی در میان زائران اربعینبه گزارش دفاع پرس از قم، سید کاظم رفیعی مسؤول خدمات رفاهی موکب آستان کریمه اهل‌بیت (س) با اشاره به اینکه امسال با استفاده از مشارکت‌های مردمی تغذیه‌های مختلفی برای توزیع در میان زائران اربعین حسینی درنظر گرفته شده است، اظهار داشت: در مجموع ۱۶۰ هزار وعده غذایی در سه نوبت صبحانه، ناهار و شام در میان زائران توزیع می‌شود که احتمال افزایش این آمار نیز وجود دارد.

وی با بیان اینکه بیشتر مصارف ایستگاه‌های صلواتی موکب آستان حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها در ایران تهیه شده است، اضافه کرد: خادمان افتخاری حرم مطهر در دو ایستگاه صلواتی به صورت جداگانه به خواهران و برادران زائر ارائه خدمت می‌کنند.

مسؤول خدمات رفاهی موکب آستان کریمه اهل‌بیت (س) یادآور شد: میان وعده‌هایی همانند چای نبات، دمنوش، آویشن، نعنا، شربت آبلیمو، سکنجبین و خاک شیر و… روزانه در میان ۱۵ هزار نفر از زائران توزیع می‌شود.

وی از تهیه دستگاه شربت‌ساز در موکب آستان حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها یاد کرد و افزود: امسال با اضافه شدن این دستگاه می‌توانیم به شیوه مطلوب‌تر از زائران پذیرایی کنیم.

انتهای پیام/ ۲۳۱

نظر شما
پربیننده ها