به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس، علی شیرازی استاد خوشنویس در نشست تشریح برنامههای «بهار مهربانی» ویژه برنامههای میلاد رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ص) با بیان اینکه موسیقی در این سالیان حالت تدافعی داشته است، اظهار داشت: به عنوان یک هنرمند خوشنویس این شانس را داشتهام که هنر خوشنویسی همواره مورد حمایت دولتها و حکومتها قرار گرفته است.
وی با تاکید براینکه خوشنویسی در خون مردم است، افزود: آثار خوشنویسی زیادی از هنرمندان ایرانی در موزههای دنیا وجود دارد که هزاران سال قدمت دارند. مهمترین استعدادهای هنری ایران صرف خوشنویسی شده و لذا ایران در بین کشورهای عربی دارای جایگاه مهم و ویژهای است، همانطور که و در رشته خط شکسته و نستعلیق در کل دنیا بی رقیب هستیم.
این استاد خوشنویس خاطرنشان کرد: من امروز با وجود همه تحسینهای شکل گرفته نسبت به خوشنویسی دلم میخواهد نگاه انتقادی داشته باشم، چون مسوولین فرهنگی باید در بخش تخصصی و در بخشی که میتوانیم به دنیا فخر بفروشیم، ورود پیدا کنند. خوشنویسی میتواند در تلطیف احساس و نگاه مردم تاثیرگذار باشد البته به شرط نگاه به بخش تخصصی این اتفاق.
شیرازی در ادامه بیان کرد: طرح یک قرآن با مشخصات و مختصات هنر سنتی و هنر معاصر در قالب یک اثر هنری را به معاونت فرهنگی هنری شهرداری تهران ارائه کردم تا به عنوان یک اثر هنری در موزههای دنیا قابل ارائه باشد. ما امروز خوشنویسان بزرگی در ایران داریم که به کمک آنها میتوانیم یادگاریهای بزرگی را در دوران جمهوری اسلامی ایران برجای بگذاریم.
وی با طرح این سوال که میخواهیم چه چیزی برای نسل معاصر و آیندگان بهیادگار بگذاریم؟ گفت: به نظرم سازمانهایی مانند سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی میتوانند چنین طرحهایی را خلق کنند تا یک کارگاه بهتمام معنا ایجاد شود که به وسیله آن گردشگران و دانشجویان از آنها بازدید کنند.
این هنرمند افزود: خوشنویسی به عنوان هنری باسابقه هزار ساله در دوران اسلامی، ما را با سایر کشورها بی رقیب میکند، چون هنری ماندگار و زنده است.
انتهای پیام/ ۱۲۱