امیرعبداللهیان در جمع خبرنگاران:

پیام کنفرانس مقابله با تروریسم؛ تعامل ایران با تمامی کشورهاست

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل گفت: در شرایطی که ترامپ به دنبال ایران هراسی در دنیا است، کنفرانس روسای مجالس 6 کشور نشان داد که ایران پیگیر تعامل فعال با جهان است.
کد خبر: ۳۲۲۳۸۴
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۴ - 08December 2018

پارلمان‌ها موظف به قانونگذاری درحوزه مبارزه با تروریسم می شوندبه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع پرس، حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه دومین کنفرانس روسای مجالس افغانستان، ایران، پاکستان، ترکیه، چین و روسیه در خصوص چالش‌های تروریسم و ارتباطات درون منطقه‌ای در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: این اجلاس مبارزه با تروریسم و چالش‌های منطقه‌ای را مدنظر قرار داده است.

امیرعبداللهیان ادامه داد: قرار است در حوزه مبارزه با تروریسم، اولاً پارلمان‌ها اقدام به قانونگذاری‌های قوی‌تر و موثرتر کنند و ثانیا دولت‌ها که مراکز ملی مبارزه با تروریست هستند، ملزم شوند به صورت فعال و منسجم در راستای مبارزه با تروریسم عمل کنند.

وی اظهار داشت: در حوزه ارتباطات منطقه‌ای نیز قرار است در راستای توسعه رفاه اجتماعی و اقتصادی، این اجلاس توصیه‌هایی را داشته باشد.

دستیار ارشد رئیس مجلس در امور بین‌الملل گفت: دولت‌ها نیز در حوزه اجرا باید اقداماتی را در حوزه توسعه پایدار انجام دهند تا از این مسیر بحث چالش مبارزه با تروریسم مورد تاکید و توجه قرار گیرد.

امیرعبداللهیان افزود: در شرایطی که آمریکایی‌ها و برخی کشورهای غربی با سیاست استاندارد رفتار دوگانه‌ای در موضوع تروریست دارند، همچنین در شرایطی که ترامپ تلاش زیادی را برای اعمال سیاست ایران‌هراسی و انزوای جمهوری اسلامی ایران اعمال می‌کند، این اجلاس پیام دیگری مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی ایران به طور فعال با همه دنیا تعامل می‌کند، دارد.

وی گفت: تعامل با کشورهای منطقه و همسایگان برای جمهوری اسلامی ایران بسیار مهم است،

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل با تاکید بر لزوم مبارزه با قاچاق مواد مخدر و امنیت سایبری در اجلاس تصریح کرد: قاچاق مواد مخدر و استفاده از فضای سایبری توسط تروریست‌ها آثار شوم دارد.

امیرعبداللهیان گفت: بیانیه پایانی این اجلاس که شب گذشته مورد بررسی قرار گرفت، تاکید دارد که در حوزه مبارزه با تروریسم و همکاری‌های منطقه‌ای، پارلمان‌ها موظف هستند، دولت‌ها را ملزم کنند که دستگاه‌های امنیتی و مراکز ملی مبارزه با تروریسم فعالانه و با رویکرد نوین مسئله مبارزه با چالش تروریسم را ریشه‌یابی کرده و آن را مورد پیگیری قرار دهند.

انتهای پیام/ 151

نظر شما
پربیننده ها