الاقصی:

بسته شدن رفح، بار دیگر محاصره شهروندان فلسطینی را تنگتر می‌کند

بسته شدن مجدد گذرگاه رفح که تنها منفذ آمد و شد دو میلیون فلسطینی در نوار غزه به شمار می رود، محاصره شهروندان فلسطینی را بار دیگر تنگتر می شود.
کد خبر: ۳۲۲۹۶
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۷ - 27October 2014

بسته شدن رفح، بار دیگر محاصره شهروندان فلسطینی را تنگتر می‌کند

به گزارش گروه بین الملل دفاع پرس به نقل از  شبکه تلویزیونی الاقصی این گذرگاه مرزی با مصر که تنها منفذ آمد و شد دو میلیون فلسطینی در نوار غزه به شمار می رود بار دیگر بسته شده است و محاصره شهروندان فلسطینی را بار دیگر تنگتر کرده است.
شادی عصفور خبرنگار الاقصی تصریح کرد: هنوز مدت زمان زیادی از نفس راحتی که اهالی نوار غزه بر اثر بازگشایی گذرگاه رفح می کشیدند نگذشته است که مقامات مصری تصمیم گرفتند دوباره این گذرگاه مرزی زمینی را تا اطلاع ثانوی ببندند.
مسئولان مصری مدعی هستند بستن این گذرگاه که احتمال دارد شش ماه طول بکشد جهت اجرای تدابیر امنیتی است.
جنبش حماس این تصمیم مقامات مصری را در راستای کمک به مردم نوار غزه که زیانهای زیادی از جنگ تحمیلی به خود دیده اند ندانست.
فوزی برهوم سخنگوی جنبش حماس در این باره گفت: «امنیت مردم مصر همان امنیت ملت فلسطین است و نمی توانیم بپذیریم که یک قطره خون از شهرواندان مصری بر زمین بچکد و مقاومت ما تنها در برابر دشمن اسرائیلی است . بنابراین ربط دادن هر حادثه ای که در منطقه سینای مصر و یا نقطه دیگری در خاک این کشور اتفاق می افتد به فعالیتهای جنبش حماس محکوم است . این در حالی است که باید مشکلات مردم غزه نادیده گرفته نشود و ملت فلسطین را از هرگونه حوادثی که در منطقه سینا اتفاق می افتد مبرا دانست . همچنین باید گذرگاه رفح بازگشایی شود تا مشکلات و درد و رنجهای دو میلیون فلسطینی ساکن نوار غزه کاهش یابد».
خبرنگار الاقصی افزود: به محض اعلام بستن گذرگاه رفح توسط مسئولان مصری ، وزارت کشور فلسطین بیانه ای صادر کرد و در آن از دولت مصر خواست هزاران درخواست سفر ضروری و فوق العاده ای که از این گذرگاه صورت می گیرد مورد توجه قرار دهد . وزرات کشور فلسطینی همچنین بر امنیت موجود در مرزهای مصر و فلسطین تاکید کرد.
ایاد البزم سخنگوی وزارت کشور فلسطین در مصاحبه با خبرنگار الاقصی تصریح کرد: «مرزهای جنوبی نوار غزه مرزهای ایمنی است و دستگاه امنیتی فلسطین همه این مناطق مرزی را در کنترل کامل دارد و محافظت از امنیت ملی مصر از اولویتهای فلسطینیان است و نباید مسئولیت حوادث داخلی مصر را به نوار غزه مرتبط دانست و هیچ دلیل و مدرکی در زمینه دست داشتن اهالی غزه در حوادث اخیر مصر وجود ندارد. بنابراین اینها همه اتهاماتی است که به مردم فلسطینی زده می شود و واقعیت ندارد» .
خبرنگار الاقصی ادامه داد: کسانی که پیگیر حوادث سیاسی و امنیتی هستند به خوبی می دانند که هزینه محاصره نوار غزه را تنها اهالی ساکن در آن خواهند پرداخت و منافع ملت فلسطین در استقرار وثبات امنیتی در مصرو فلسطین است و تنها دشمن اسرائیل است که از نا امنی ها و مخدوش کردن روابط تاریخی و جدید مصر و فلسطین استفاده خواهد کرد.
هانی البسوس نویسنده و تحلیلگر سیاسی فلسطینی در مصاحبه با خبرنگار الاقصی گفت: «عملیاتی توسط افراد مسلح در منطقه سینا به وقوع پیوست و همه گردانهای مسلح فلسطینی این عملیات را محکوم کردند و با ملت مصر ابراز همدردی کردند و فکر می کنم امنیت مصر به نفع ملت فلسطین است و روابط فلسطینی - مصری در حال تکامل است. بنابراین فلسطینی ها هیچ دخالتی در اینگونه عملیات در منطقه سینا نداشته و ندارند و روابط دو جانبه برای هر دو طرف راهبردی است».
شادی عصفور در ادامه گزارش خود گفت: فلاسفه جمله ای دارند که عبارت است از : «به دنبال کسی که از عملی استفاده می کند بگرد تا عامل آن را بیابی». این عبارت در زمینه رژیم صهیونیستی و توانایی آن در فرار از مسئولیتها و تعهدات آن در زمینه آتش بس و پرداخت غرامتهای تجاوز به خوبی دیده می شود . رژیم اسرائیل می خواهد با مشکل مواجه کردن روابط فلسطینی - مصری نوار غزه - که از تجاوزهای صهیونیستی بسیار زیان دیده است - تنها باقی بماند. بنابراین بار دیگر نوار غزه در محاصره شدید قرار گرفت اما این بار مصر با بهانه های امنیتی این محاصره را شدیدتر کرده است.
شهروندان فلسطینی این سئوال را مطرح می کنند که تا مدت شش ماه دیگر نیازهای مبرم خود را در عبور از گذرگاه رفح چگونه برآورده سازند؟

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار