به گزارش خبرنگار دفاع پرس از ساری، «احمد مظفری» مدیر كل روابط عمومی استانداری مازندران در جلسه كارگروه سازمان ها و نهادهای چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مازندران با بیان اینکه مازندران مردم صاحبان اصلی انقلاب هستند، اظهار داشت: در چهلمین سال انقلاب مردم طوفان تحریمها و تهدیدها را درهم خواهند شكست.
دبیر شورای اطلاع رسانی استانداری مازندران با عنوان اینکه همه باید از دستاوردهای انقلاب هنرمندانه دفاع كنیم، بر ضرورت تبیین ابعاد اقتدار، افتخار و عزت انقلاب اسلامی تأکید کرد.
مظفری با اشاره به اینکه بالندگی، نشاط و شادابی انقلاب در جشن چهل سالگی انقلاب متجلی خواهد شد، تصریح کرد: با وجود جنگ رسانه ای و طوفان تحریم ها و تهدیدها انقلاب همچنان سرافراز و سربلند ایستاده است و به راه خود ادامه می دهد.
وی در پایان عنوان کرد: دشمن به دنبال افزایش مطالبات مردمی، ایجاد بدبینی و بی اعتمادی و فاصله بین مردم و انقلاب است و در این عرصه روابط عمومی ها با اطلاع رسانی هنرمندانه و هوشمندانه می توانند با ارتقاء آگاهی از دستاوردهای بزرگ انقلاب حفاظت و حراست کنند.
انتهای پیام/