به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس به نقل از "المنار"، ولید معلم وزیر امور خارجه سوریه گفت هدف واقعی کشورهای امریکا، فرانسه و انگلیس آشکار شده و آنها با اعمال فشار سیاسی در پی تحمیل خواسته های سیاسی خود به مردم سوریه هستند.
ولید معلم همچنین با اشاره به تاکید کشورهای غربی در ارائه کمک به شورشیان سوریه، این کشورها را متهم به حمایت از تروریسم و تجهیز و تسلیح گروه های مانند النصره کرده است.
این سخنان وزیر امور خارجه سوریه در واکنش به توافقات و اظهارات وزیران امور خارجه سه کشور امریکا، فرانسه و انگلیس برای تحمیل و صدور قطعنامه ای در سازمان ملل علیه سوریه و هشدارهای آنها در صورت عدم پیروی کامل سوریه از این قطعنامه اعلام شده است. در این رابطه وزیر امور خارجه امریکا اعلام کرده بود در صورت عدم پیروی سوریه از تصمیمات آنها در مورد تسلیحات شیمیایی، سوریه باید انتظار پیامدهای سنگین این امر را داشته باشد.
علاوه بر این، بخش دیگری از توافقات دیدار وزیران امور خارجه این سه کشور غربی به تصمیم آنها برای افزایش کمک به شورشیان بر می گردد که واکنش تند ولید معلم را به همراه داشته است.