به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، کتاب «منبع نور بهشت، خنده تو فاطمه» نوشته محسن عباسی ولدی، نخستین جلد از مجموعه «ریحانه خدا» است که از سوی انتشارات آیین فطرت به بازار نشر عرضه شد. شمهای از فضائل حضرت زهرا (س) را به تصویر میکشد.
این کتاب در 13 پرده با عنوانهای «تو که هستی زهرا؟!»، «چله پیغمبرانه برای آمدنت»، «زمین، بهشت میشود»، «فاطمه، شاهبیتِ منظومه نامهای تو»، «زهرا نور عالمتاب»، «مهربانترینی بانو!»، صداقت، مدیون توست زهرا!»، «مقام رضا،مبهوت رضای تو»، «دختری؛ اما مادر پدر»، «منصوره، نام تو در آسمان»، «رشتههای چادرت، حبلالمتین»، «قیامتِ حضور تو در قیامت» و «واژهها تَه کشیدند، بانو!» تدوین شده است.
در صفحه 71 این کتاب درباره لقب زهرا برای آن حضرت، از زبان امام صادق (ع)، میخوانیم: «جابر میگوید: به امام صادق (ع) گفتم: «برای چه فاطمه (ع) زهرا نامیده شد؟» حضرت فرمود: «زیرا خداوند فاطمه (س) را از نور عظمت خویش آفرید. هنگامی که نور فاطمه (س) درخشید، آسمانها و زمین به نور او روشن شد و چشمان فرشتگان از شدت نورش بسته شد و فرشتگان در برابر خداوند تبارک و تعالی به سجده افتاده گفتند: «ای اله ما و آقای ما! این نور چیست؟» خداوند به آنان وحی کرد: «این نوری از نور من است که در آسمان خودم ساکنش کردم. آن را از عظمت خویش آفریدم و او را از صلب پیامبری از پیامبران که بر تمام انبیا برتریش دادهام، خارج میکنم. از این نور، امامانی را بیرون میآورم که به امر من قیام کرده و مردم را به سوی من هدایت میکنند.»
نخستین چاپ کتاب «منبع نور بهشت، خنده تو فاطمه» در 202 صفحه با شمارگان 2 هزار و 200 نسخه به بهای 9 هزار تومان از سوی انتشارات آیین فطرت منتشر شده است.
همچنین کتاب «بانو اجازه؛ پای درس آسمانیترین بانو» نوشته محسن عباسی ولدی نیز دومین جلد از مجموعه «ریحانه خدا» بوده که از سوی انتشارات آیین فطرت در سال جاری راهی بازار نشر شده است. این کتاب روایتگر گوشههایی از سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) براساس منابع معتبر است.
این کتاب در 14 درس با عنوانهای «خدا هست»، «ولایت، ستون خیمه توحید است»، «ما میمیریم»، «ما انسانیم»، «آنها که در بند دنیا نیستند، ساده زیستاند»، «خدمت به آفریده، خدمت به آفریننده است»، «دیروزِ زن، مظلومیت است و امروزِ زن مغبونیت»، «ازدواج، پیوند دو روح است برای رسیدن به او»، «مهریه، قیمت زن نیست»، «جهیزهای که بوی خدا میداد»، «جشن ازدواج، جشن کامل شدن دین است»، «خانهداری در خانه ماندن نیست، نگهبانی از خانواده است»، «شوهرداری، عار زندگی نیست، افتخار بندگی است» و «تربیت فرزند، بزرگ کردن یک انسان یا زنده کردن یک جهان» تدوین شده
در بخشی از متن این کتاب آمده است: «زن پیش از زن بودن، انسان است. نه زنانگی زن، نشان فرودستی اوست، نه مردانگی مرد دلیل برتری او. مسیر زمین تا آسمان، مرد و زن نمیشناسد. هرکه زبانش به چشم گفتن گویاتر باشد، نزدیکتر است به آسمان، چه زن باشد چه مرد. انسان برای رسیدن به آسمان، آرام جان میخواهد. زن ابزار هوسرانی نیست، آرامِ جان مرد است برای رسیدن به آسمان. ایمان مرد، روی کمال را نخواهد دید مگر با همراهی زن. مرد وقتی ازدواج میکند، عبادتش قیمت مییابد و زن وقتی نگاهش را به آسمان میدوزد، عقل انسان زمینی فریاد ناتوانی سر میدهد از فهم قیمت این نگاه.»
نخستین چاپ کتاب «بانو اجازه: پای درس آسمانیترین بانو» در 244 صفحه با شمارگان 2 هزار و 200 نسخه به بهای 10 هزار تومان از سوی انتشارات آیین فطرت به بازار نشر عرضه شده است.
انتهای پیام/ 161