دبیر اجرایی جامعه روحانیت شیراز:

مسئولان با الگو قرار دادن شهدا گامی در جهت رفع مشكلات مردم بردارند

دبیر اجرایی جامعه روحانیت شیراز با بیان اینكه شهدا كسانی بودند كه به وظیفه و تكلیف عمل كردند گفت: امروز نیز نوبت مسئولان است كه به تكلیف و وظیفه خود عمل كرده و گامی در جهت رفع مشكلات مردم بردارند.
کد خبر: ۳۲۸۵۸۰
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۲ - 20January 2019

شهداء به وظیفه و تكلیف، عمل كردند و مسئولین نیز باید شهدا را الگو قراردهندبه گزارش دفاع پرس از شیراز، حجت‌الاسلام‌ «سیدمحی‌الدین طاهری» رئیس هیات امنای آستان مقدس حضرت «سیدعلاءالدین حسین‌بن موسی‌الكاظم (ع)» شیراز امروز (یکشنبه) در مراسم تشییع پیكرهای ۳ شهید دوران دفاع مقدس ضمن تسلیت فرارسیدن سالروز شهادت حضرت زهرا(س) اظهار داشت: بعد از گذشت ۱۴۰۰ سال همچنان نام زهرای اطهر (س) بر تارک عالم می‌درخشد.

وی با یادآوری ویژگی‌ها و مناقب بانوی دو عالم حضرت زهرا (س)، یادآور شد: حضرت زهرا (س) اولین شهیده راه ولایت بود كه شهدای ما نیز در ولایتمداری از آن بانو الگوبرداری كردند.

طاهری با بیان اینكه پیش از این به شهدایی كه امروز تشییع می‌شوند، می‌گفتند كه مفقود هستند، گفت: اینان به دنبال سر و صدا و مطرح شدن خودشان نبودند بلكه بر اساس درسی كه از زندگی حضرت زهرا (س)، گرفتند در راه اسلام شهید شدند.

دبیر اجرایی جامعه روحانیت شیراز با تأكید بر اینكه شهدا در پیروی از امام و رهبری به‌عنوان یک الگو مطرح هستند، عنوان کرد: این مسئله به ما و مسئولان این درس را می‌دهد كه باید به‌دنبال انجام تكلیف خود باشیم.

وی با اشاره به اینكه در نظام جمهوری اسلامی هر كسی تكلیفی دارد، ادامه داد: شهدا كسانی بودند كه به وظیفه و تكلیف عمل كردند و امروز نیز نوبت مسئولان است كه به تكلیف و وظیفه خود عمل كرده و گامی در جهت رفع مشكلات مردم به خصوص مشكلات معیشتی و اقتصادی آنان بردارند.

طاهری اضافه كرد: خون‌های بسیار بر زمین ریخت تا ارتباط و وابستگی كشورمان به دشمنان و بیگانگان قطع شود و مستقل و با عزت باشیم؛ شهدا رفتند تا ثابت كنند كه مسلمانان و شیعیان به وظیفه خود عمل می‌كنند.

دبیر اجرایی جامعه روحانیت شیراز با یادآوری اینكه این انقلاب متعلق به مستضعفان است، گفت: مستضعفان هر زمان ندای رهبری را بشنوند، حتماً به آن لبیگ می‌گویند لذا باید قدر آنان را بدانیم.

وی با تأكید بر اینكه پاسداشت شهدا یكی از وظایف مهم مسئولان است، یادآور شد: مردم ولی نعمت این انقلاب و نظام هستند و مملكت ما بر پاشنه محرومان می‌چرخد و حق آنان است كه در آسایش و رفاه باشند.

طاهری ضمن انتقاد از سوءمدیریت برخی از مسئولان متذکر شد: امروز به جایی رسیده‌ایم كه مقام معظم رهبری به جای برخی از افراد از مردم عذرخواهی می‌كند در صورتی كه اگر همه به تكلیف خود عمل كنیم، مسلماً مشكلات هم برطرف خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار