امام‌جمعه موقت خرم‌آباد مطرح کرد؛

رشد بیداری اسلامی در جهان مهم‎ترین دستاورد انقلاب اسلامی

حجت‎الاسلام حیات‎الغیب گفت: رشد بیداری اسلامی در جهان یکی دیگر از دستاوردهای انقلاب است و امروز همه ما باور داریم که انقلاب به جهان اسلام صادر شده است.
کد خبر: ۳۲۹۴۵۴
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۱ - 25January 2019

حل مشکلات معیشتی مردم در اولویت کاری مسئولان باشدبه گزارش خبرنگار دفاع پرس از خرم آباد حجت‎الاسلام «سید لطف‎الله حیا‎ت‎الغیب» امام جمعه موقت خرم آباد، در خطبه های این هفته نماز جمعه این شهر که در مصلای الغدیر برگزار شد، ضمن تسلیت ایام فاطمیه، اظهار داشت: جهان هنوز وجود با عظمت حضرت زهرا (س) را نشناخته است که در این راستا باید دانشمندان و بهترین اساتید در باب معرفت حضرت زهرا پژوهش کنند.

امام جمعه موقت خرم آباد با اشاره به 12 بهمن ماه سالروز ورود تاریخی امام خمینی(ره) به میهن اسلامی گفت: این ایام بهترین فرصت است که دستاوردهای انقلاب را برای همگان بویژه جوانان بیان کنیم.

حجت الاسلام حیات الغیب نخستین دستاورد انقلاب را استقلال و حفظ تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران برشمرد و افزود: ما در دوران ستم شاهی زیر یوغ دشمن بودیم و صاحب مملکت خود نبودیم، باید به نسل جوان بگوییم که در آن زمان نمی توانستیم برای کشور خود و برای اداره مملکت خود تصمیم بگیریم، دشمنان خارجی و آمریکا و انگلیس برای ما تصمیم می گرفتند.

وی ارتقای جایگاه ایران در جهان را دستاورد دیگر انقلاب  عنوان کرد و گفت: رشد بیداری اسلامی در جهان یکی دیگر از دستاوردهای انقلاب است پس از انقلاب اسلامی ایران کشورهای مسلمان دریافتند که باید سرپای خود بایستند و  امروز همه ما باور داریم که انقلاب به جهان اسلام صادر شده است.

حجت الاسلام حیات الغیب محرومیت زدایی را از دیگر دستاورد های انقلاب دانست و تصریح کرد: روستاها و شهرهای ما قبل از انقلاب چگونه بودند و امروز چگونه هستند؟ گرچه هنوز به نقطه مطلوب نرسیده ایم و همه باید تلاش کنیم تا به آن نقطه اوج برسیم که معیشت مردم در بهترین وضع باشد؛ اما بی انصافی است کسی این همه خدمت و محرومیت زدایی را نبیند.

امام جمعه موقت خرم آباد با اشاره به اینکه ما رهبری بی نظیر در جهان داریم که مدیر و مدبر و صاحب نفوذ کلام هستند و هرچه دشمنان نقشه می کشند با یک سخنرانی رهبری برعکس می شود، گفت: مسئولین از این رهبر بی نظیر الگو بگیرند و تمام وجود خود را وقف مردم کنند.

وی رشد و گسترش معنویت، مبارزه با عوامل فساد، ایستادگی در برابر قدرت طلبان و ستمگران و رشد علمی را از دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران برشمرد و افزود: حل مشکلات معیشتی مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه باید اولویت نخست مسئولان باشد، برخورد با متخلفان خواسته مردم است و امیدواریم این خواسته بحق مردم سرلوحه کار مسئولان باشد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار