2 مأمور ناجا در شهر «ماهشهر» به شهادت رسید
سردار «مهدی انصاری» گفت: ستوان یکم «اللهنظر صفری» یکی از مأموران پلیس آگاهی و از فرزندان استان کهگیلویه و بویراحمد بامداد امروز در تیراندازی افراد ناشناس به خودروی نیروی انتظامی در شهر «ماهشهر» استان خوزستان به شهادت رسید. 
به گزارش دفاع پرس از یاسوج، سردار «مهدی انصاری» فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد، اظهار داشت: تیراندازی افراد ناشناس به خودروی نیروی انتظامی در شهر «ماهشهر» موجب شهادت 2 نفر از ماموران کادر و وظیفه کلانتری 13 این شهر شد.
وی با تشریح جزئیات بروز این حادثه، افزود: بامداد شنبه افراد ناشناس در بلوار آیتالله خامنهای شهرستان بندر امام خمینی (ره) خودروی گشت کلانتری 13 این شهرستان را با سلاح کلاشینکف مورد هدف قرار دادند.
فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این حادثه حدود ساعت 35 دقیقه بامداد رخ داد و در پی آن یک مامور وظیفه به نام «محمدرضا رفیعینسب» در همان محل به شهدات رسید و ستوانیکم «اللهنظر صفری» نیز پس از انتقال به بیمارستان، به علت شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
انصاری عنوان کرد: بر اساس شواهد سرنشینان یک دستگاه پژو به سمت خودرو گشت پلیس اقدام به تیراندازی کردهاند.
وی بیان کرد: شهید صفری اهل روستای «چالموره» از توابع بخش «جلیل» شهرستان بویراحمد و متاهل و دارای 2 پسر و یک دختر است.
انتهای پیام/
