فرهنگی در مخالفت با وزیر پیشنهادی بهداشت:

پزشکان بخش دولتی نباید در بخش خصوصی کار کنند

نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: پزشکان بخش‌های دولتی نباید اجازه کار در بخش‌های خصوصی را داشته باشند، در طرح تحول ادعا‌های بسیار شد، اما این برنامه آثار کمی داشت.
کد خبر: ۳۳۱۳۰۰
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۱ - 04February 2019

پزشکان بخش دولتی نباید در بخش خصوصی کار کنندبه گزارش خبرنگار پارلمانی دفاع پرس، محمدحسین فرهنگی در جلسه علنی امروز (دوشنبه 15 بهمن‌)  مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی بهداشت درمان و آموزش پزشکی، اظهار داشت: علت مخالفت بنده، نگرانی‌هایی است که از گذشته درباره این وزارتخانه دارم و در اینجا مواردی را مطرح می‌کنم که انتظار است وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان در اظهاراتش اشاره‌ای به برنامه‌های خود در این موارد کند؛ چراکه برنامه‌های ارائه شده وی بسیار کلی بود.

نماینده مردم تبریز در مجلس تصریح کرد: نمکی سوابق خوبی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی دارد اما متاسفانه در شرایط فعلی وضع کشور در این زمینه خوب نیست و حتی این مسئله منجر شده که بیماری، صرفاً به دلیل نبود یک وسیله جزئی سه بار به اتاق عمل رفته اما وی را برگردانده‌اند و لازم است وی به حل این موضوع توجه ویژه‌ای کند.

فرهنگی با تاکید بر اینکه جان انسان‌ها باید برای همه ما اهمیت زیادی داشته باشد، اظهار داشت: در چند دوره اخیر مجلس بودجه بخش بهداشت و درمان از ۱۲ هزار میلیارد تومان به ۳۸ هزار میلیارد تومان رسیده یعنی ۳ برابر شده اما متاسفانه این افزایش بودجه آثار خود را برجا نگذاشته است.

وی افزود: ما برای افزایش بودجه بخش بهداشت و درمان دنبال آن بودیم که این بودجه صرف دارو و بهبود تجهیزات و امکانات بهداشتی شود اما متاسفانه بیش از ۸۰ درصد این بودجه به بخش حقوق و دستمزدها سوق پیدا کرد و لازم است نمکی بخش سلامت را به سمت حل مشکلات مردم سوق دهد.

فرهنگی با بیان اینکه متاسفانه عملکرد سازمان غذا و دارو در طی سال‌های گذشته بسیار ناموفق بوده و اختلالات فراوانی برای مردم به وجود آورده است، اظهار داشت: این مسئله منجر به افزایش مراجعات مردم به بخش‌های پزشکی شده و بیماری‌هایی چون سرطان در میان آنان شایع شده اما درمان درخوری هم برای آنان صورت نگرفته است.

نماینده مردم تبریز در مجلس ادامه داد: متاسفانه دسترسی مردم به پروتئین‌های مورد نظرشان بسیار کم است و بیشتر بیماری‌های آنان ریشه در تغذیه دارد که باید راهکارهایی برای اصلاح این ایرادات در این وزارتخانه اندیشیده شود.

وی با اشاره به مشکلاتی که در بخش تربیتی و آموزشی سلامت وجود دارد، گفت: جای تاسف دارد که برخوردهای نامناسبی در دانشگاه‌ها و حتی بیمارستان‌ها با دانشجویان می‌شود و این مسئله صرفاً شامل حال دانشجویان نیست و حتی این برخوردهای نامناسب با متخصصان هم صورت گرفته است که باید فکری هم برای این موضوع شود.

انتهای پیام/ 151

نظر شما
پربیننده ها