رسوایی بزرگ تروریست‌ها در شرق کشور؛

خون شیعه و سنی مزدوران استکبار را رسوا کرد/ از انفجار در زاهدان تا حمله به سپاه نیکشهر

تروریست‌های معاند در هفته‌های گذشته با اقدامات کور و غیرانسانی خود موجب ریخته شدن خون شیعه و سنی در زاهدان شده و با این اقدام دشمنی خود با ملت ایران را به نمایش گذاشتند.
کد خبر: ۳۳۱۷۵۹
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۰:۴۵ - 01March 2019

خون شیعه و سنی مزدوران استکبار را رسوا کرد/از انفجار در زاهدان تا حمله به سپاه نیکشهر و انتظامی در سربازبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از زاهدان، سیستان و بلوچستان به دلیل مرزهای طولانی با دو کشور افغانستان و پاکستان که هیچ تمرکزی بر مرزهای خود نداشته و اجازه سکونت ساده تروریست‌ها در خاکشان را می‌دهند همواره مورد هجوم این افراد کوردل و خودفروخته قرار داشته است به گونه‌ای که هر ساله شاهد چندین اتفاق تروریستی در جای جای این استان پهناور بوده و تعدادی از بهترین فرزندان این آب و خاک به درجه شهادت نائل می‌شوند.

در هفته‌های گذشته و همزمان با دهه مبارک فجر و نزدیکی به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران این گروهک‌های تروریستی تحت فرمان اربابان غربی و عربی خود دست به اقدامات کور و ننگین در سیستان و بلوچستان زدند. در اولین اقدام دو بمب دست‌ساز در مقابل مقر نیروی انتظامی در زاهدان منفجر شد که موجب زخمی شدن چهار تن از نیروهای امنیتی شد.

در دومین اقدام دو فرد مسلح با استفاده از لباس نظامی؛ با عبور از دیوار ناحیه مقاومت سپاه نیکشهر، پاسداران و بسیجیان حاضر در صبحگاه مشترک این نهاد را به گلوله بستند که این اقدام خونین موجب شهادت یکی از پاسداران انقلاب و زخمی شدن 5 تن دیگر شد.

سومین اقدام نیز با تیراندازی به پاسگاه پلیس و فرمانداری سرباز کلات کلید خورد که پس از تبادل آتش از سوی نیروهای انتظامی و حضور به موقع سپاه در منطقه، تروریست‌ها مجبور به فرار به عقب شدند.

استفاده از بمب و نارنجک و ضبط تصاویر اقدامات تروریستی از سوی این گروهک‌های معاند تنها با هدف ایجاد هراس در دل مردم و بهره‌برداری خبری از این اقدامات است که خوشبختانه تاکنون این دست از اقدامات کور معاندین با هوشیاری خوب علمای اهل سنت و تشیع، مردم، نیروهای نظامی و انتظامی و مسئولین این استان بی‌نتیجه مانده و همواره نقشه این دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی و ملت ایران با شکست مواجه شده است.

ترقه بازی معاندین موجب ترس مردم نمی‌شود

«هادی مرعشی» معاون امنیتی استانداری سیستان و بلوچستان با اشاره به این دست از حوادث گفت: معلوم نیست دشمن با این ترقه‌بازی‌ها به دنبال چه اهداف پلیدی است و از این مردم محروم و بی دفاع چه می‌خواهد.

مرعشی ادامه داد: دشمنان با هدف ناامن کردن منطقه بویژه استان سیستان و بلوچستان و شهرهای مرزی دست به چنین اقدامات کور می‌زند اما با توجه به هوشیاری مردم و همراهی و حمایت آنان از نظام اسلامی و وحدت میان دولت و ملت راه به جایی نخواهند برد.

وی تصریح کرد: مسئولان و مردم هیچگاه با اقدامات کور دشمنان و مزدوران آنان دست از برنامه‌های خود برنمی‌دارند.

ملت ایران تا ابد پشت نظام ایستاده‌اند

مولوی «عنایت‌الله رسولی‌زاده» امام جمعه اهل سنت شهرستان سرباز با محکوم کردن حوادث تروریستی استان، اظهار کرد: این اقدامات نشان‌دهنده اوج خباثت دشمنان ما و طرح‌های شوم آنان است.

وی افزود: به شهادت رساندن بهترین فرزندان این کشور تنها از افراد خودفروخته و نوکران استکباری برمی‌آید و این گونه اقدامات نشان‌دهنده کفر واقعی گروهک‌های تروریستی است.

امام جمعه اهل سنت شهرستان سرباز با تاکید بر اینکه استکبار تا ابد با ملت ایران دشمنی خواهد کرد، گفت: شیاطین جهانی و نوکران خودفروخته آنان تا ابد با این ملت دشمنی خواهند کرد و دست از اقدامات شوم خود بر نخواهند داشت.

وی ادامه داد: اقتدار امروز ایران خار چشم دشمنان بوده و همین موضوع نیز موجب می شود تا هر چند وقت با چنین اقدام کوری خشم خود از اقتدار ایران اسلامی و حمایت ملت از این نظام مقدس را به نمایش بگذارند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار