به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، بهاره کریم زاده که با نمایش "اول اسم بابا" در بخش کودک و نوجوان چهاردهمین جشنواره تئاتر مقاومت شرکت کرده است، برگزاری این جشنواره را مثبت ارزیابی کرده و آن را موجب آشنایی هرچه بیشتر هنرمندان با دیگر استانهای کشور دانست.
وی افزود: نمایش "اول اسم بابا" به روایت زندگی خواهر و برادری میپردازد که پدرشان در جبهههای جنگ شهید شده و میخواهند مادربزرگ خود را طبق وصیت پدر برای زیارت به مشهد مقدس ببرند، غافل از اینکه این اتفاق قبلا افتاده است . فهمیدن این موضوع باعث میشود که آن ها تصمیم دیگری اتخاذ کنند.
وی تصریح کرد: برگزاری جشنوارههایی مانند تئاتر مقاومت میتواند آشنایی گروههای هنری با هم را رقم بزند وبستری را فراهم آورد تا این گروهها توانایی یکدیگر را ارزیابی کنند. این رویداد را میتوان محل تخصصی نقد و بررسی آثار نمایشی مقاومت به حساب آورد که طی آن گروههای هنری به شناخت داشتههای یکدیگر و کاستیهای خود میپردازند.
کریم زاده اذعان کرد: برخلاف بسیاری که معتقدند موضوعی بودن جشنواره هنرمند را محدود و به کار او لطمه وارد میکند، من معتقدم که موضوعی بودن جشنواره چهارچوبی را برای نویسنده و کارگردان به وجود می آورد که او ناچار است تحت آن چهار چوب اثر خود را خلق کند. با این شرایط هنرمند مجبور می شود خود را با زمان و چهارچوبی که در اختیار دارد وفق دهد و خلاقیت بیشتری به خرج دهد.
این کارگردان نمایش کودک و نوجوان با بااهمیت خواندن برگزاری کارگاههای آموزشی در جشنواره گفت: اگر مسئولان برگزاری جشنواره، بخشی از هزینه های خود را برای آموزش درنظر بگیرند کمک علمی بسیار خوبی به شرکتکنندگان این رویداد کرده اند.
کریم زاده تاکید کرد: اگر مسئولان جشنواره امکان برآورده کردن توقعات مالی و معنوی هنرمندان حرفهای را داشته باشند و برای جشنواره تئاتر مقاومت به آنها سفارش تولید کارهای فاخر را بدهند، ضعف ها و کاستیهای جشنواره مقاومت خیلی سریعتر از بین می رود.