فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع):

هیچ کشوری نمی‌تواند نگاه چپ به ایران داشته باشد

هیچ کشوری نمی‌تواند نگاه چپ به ایران داشته باشد فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) شمال‌غرب کشور با بیان اینکه هیچ کشوری نمی‌تواند نگاه چپ به ایران داشته باشد، گفت: هم‌اکنون خاکریزهای کشورمان در داخل کشور نیست و ‌ما در خارج از کشور دفاع می‌کنیم.
کد خبر: ۳۳۴۹۵۵
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۴ - 25February 2019

هیچ کشوری نمی‌تواند نگاه چپ به ایران داشته باشدبه گزارش دفاع‌پرس از اردبیل، سردار سرتیپ پاسدار «محمدتقی اوصانلو» امروز در مراسم یادواره شهدای عملیات بدر و خیبر و گرامیداشت شهدای مدافع حرم با محوریت شهیدان «حمید و مهدی باکری» اظهار داشت: ملت ایران با جان و دل بیانیه گام دوم رهبری را تحقق می‌‌بخشد و در این زمینه از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند و ملت ایران همیشه نشان داده پشتیبان نظام اسلامی ایران است.

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) شمال‌غرب کشور عنوان کرد: اقتدار و امنیت کنونی کشورمان در سایه خون پاک شهدا رقم خورده است و داشته‌هایمان را مدیون خون پاک شهدا هستیم.

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) شمال‌غرب کشور گفت: زنده نگهداشتن یاد و نام خاطره شهدا امری لازم و ضروری است و من از بانیان برگزاری یادواره‌های شهدا در اردبیل تشکر می‌کنم.

اوصانلو تصریح کرد: 40 سال از پیروزی انقلااب اسلامی ایران می‌گذرد و به برکت خون پاک شهدای والامقام هر روز که می‌گذرد ملت قهرمان ایران بیشتر از همیشه در صحنه حاضر بوده و ارادت خود را به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نشان می‌دهند.

وی بیان داشت: دشمنان و استکبار جهانی با نقشه‌های مختلف درصدد تضعیف نظام هستند که با هوشیاری ملت ایران پرچم انقلاب اسلامی ایران پابرجا می‌ماند و تمام نقشه‌ها به یاس و ناامیدی تبدیل شده است.

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) شمال‌غرب کشور گفت: رزمندگان آذربایجان و به ویژه اردبیل نقش اساسی در عملیات کربلای 4 و 5 و بدر و خیبر داشتند و شهید مهدی باکری نقش ارزنده‌ای داشت که یاد و خاطرش برای همیشه جاودان می‌ماند و تا آخرین لحظه از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی دفاع کرده است.

اوصانلو بیان داشت: هم‌اکنون خاکریزهای کشورمان در داخل کشور نیست و ‌ما در خارج از کشور دفاع می‌کنیم.

وی با اشاره به شجاعت و دلاوری‌های رزمندگان در سوریه و مناطق مختلف گفت: امروز ارتش جهانی اسلامی برای دفاع از مرزهای اسلامی تشکیل داده شده است.

وی ادامه داد: برای دفاع از مملکت فرقی نمی‌کند در شمال غرب حضور داشته باشیم یا در مرزهای رژیم صهیونیستی؛ بلکه هدف ما این است که از مرز و بوم کشورمان دفاع کنیم و هیچ کشوری نمی‌تواند نگاه چپ به کشورمان داشته باشد.

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) شمال‌غرب کشور گفت: هم‌اکنون در جنگ اقتصادی قرار گرفته‌ایم و راهکاری اساسی حل مشکلات اقتصادی کشور تحقق اقتصاد مقاومتی و قرارگیری در مسیر شهدای والامقام است.

اوصانلو خاطرنشان کرد: برای این انقلاب شهدای والامقامی داریم که در سایه این شهدا امنیت و اقتدار همه‌جانبه‌ای در کشورمان به وجود آمده است.

وی تصریح کرد: دشمنان امروز به اقتدار و عظمت ملت ایران پی برده‌اند و حساب ویژه‌ای روی ایران باز شده است.

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) شمالغرب کشور متذکر شد: مسئولان ما نیز بدانند که در رکاب ولایت فقیه باشند ما در کنار آنان هستیم و بی‌شک کسانی که می‌ترسند نفوذی و اجنبی هستند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین