به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از قم، در کارگاه آموزشی مدیریت جهادی ابتدا احمد حسینی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم طی سخنانی به ویژگیهای مدیریتی فرماندهان دوران دفاع مقدس پرداخت و بخصوص سیره و سبک سردار شهید مهدی زین الدین را مورد توجه قرار داد.
وی با اشاره به اینکه مهمترین ویژگی مدیران، ایجاد انگیزش در زیرمجموعه بوده و بدون آن مدیریت بی معناست، افزود: دفاع مقدس تداعیگر مدیریت الهی حضرت امام(ره) و فرماندهانی است که به نوع مدیریت ایشان نزدیک بوده و از آن الهام گرفتهاند.
در ادامه کارگاه، سرهنگ پاسدار احمد یارمحمدی مدرس دانشگاه به ارائه نمونههایی از سبک مدیریتی سردار شهید مهدی زین الدین در لشکر 17 علی بن ابی طالب(ع) پرداخت و گفت: در حالی که از پنج شهر سمنان، قم ، قزوین، اراک و زنجان در این لشکر نیرو داشتیم، این شهید بزرگوار با مدیریتی جامع نگر و با توجه به اصولی چون توکل بر خدا، برنامه ریزی، سختکوشی، تربیت کادر، مشورت، رعایت بیت المال، کار علمی و تحقیقی و داشتن زمینههای مطالعاتی قوی، به انجام موفق امور جنگ و رزمندگان اسلام اهتمام و تسلط کامل داشت.
وی همچنین با بیان این نکته که در حوزههای تاریخی، احساسی- عاطفی و نقد در زمینه دفاع مقدس کارهای فراوانی انجام شده است، ادامه داد: این موضوعات بایستی در حوزه اندیشه و علم نیز به صورت نظاممند وارد شود تا ماندگار شود.
یارمحمدی در پایان با استناد به رهنمودهای مقام معظم رهبری، پرداختن به آموزههای فرهنگ متعالی دفاع مقدس و استخراج گنجینههای باارزش آن از جمله نوع مدیریت جهادی فرماندهان را وظیفه مهم نخبگان فرهنگی جامعه و علاقمندان به فرهنگ دفاع مقدس دانست.
در این کارگاه مسئولان، اساتید، محققان، دانشجویان کارشناسی ارشد رشته مدیریت دانشگاههای قم، آزاد اسلامی و پردیس، اساتید درس آشنایی با دفاع مقدس، تنی چند از پیشکسوتان دفاع مقدس و مسئولان قرارگاه مدیریت جهادی حضور داشتند.
این کارگاه با همکاری معاونت تحقیقات و پژوهش اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم و قرارگاه فرهنگی مدیریت جهادی برگزار شد.
انتهای پیام/