متکی:
آمریکا تاوان پرونده سیاه خود در آتشافروزی بین جهان اسلام و غرب را خواهد پرداخت
وزیر پیشین خارجه کشتار مسلمانان توسط داعشیهای آمریکایی و اروپایی و جنایت اخیر در نیوزیلند را افشاگر رویکرد دوگانه غرب در قبال تروریسم خواند و گفت: آمریکا تاوان پرونده سیاه خود در آتشافروزی بین جهان اسلام و غرب را خواهد پرداخت.

به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس به نقل از فارس، منوچهر متکی وزیر خارجه پیشین در صفحه توئیترش با اشاره به اقدامات تروریستی دیروز در کرایستچرچ نیوزیلند نوشت: «کشتار مسلمانان توسط داعشهای آمریکایی و اروپایی و جنایت اخیر در نیوزیلند افشاگر رویکرد دوگانهی غرب در قبال تروریسم است.»
وی افزود: «آمریکا تاوان پروندهی سیاه خود در عملیاتی کردن پیشبینیهای فوکویاما و آتشافروزی بین جهان اسلام و غرب را خواهد پرداخت.»
در پی حمله تروریستهای مسلح به نمازگزاران جمعه در دو مسجد در کرایستچرچ نیوزیلند، حداقل 50 نفر کشته و 30 تن دیگر مجروح شدند.
بهرام قاسمی سخنگوی وزارت خارجه ایران این اقدام تروریستی را شدیدا محکوم کرد و آن را سبعانه خواند و از دولت نیوزیلند خواست که هر چه سریعتر عاملان این اقدام را شناسایی و محاکمه کند.
انتهای پیام/ 112
لینک کپی شد
نظر شما


