بازنده اصلی جنگ اقتصادی، دشمنان ملت ایران هستند

به گزارش دفاعپرس از بوشهر، حجتالاسلام حسین شیخی امام جمعه موقت برازجان در خطبههای نماز جمعه با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در مشهد اظهار داشت: کسانی که سال 98 را سال سختی می دانند تحت تاثیر رجزخوانی دشمن قرار گرفتند.
وی گفت: امروز دشمن جنگ اقتصادی را بر کشور و ملت ایران تحمیل کرده اما با عزم و اراده ملت و ایجاد شرایط بازدارندگی بازنده اصلی جنگ دشمنان این ملت هستند.
امام جمعه موقت برازجان در خصوص اتفاق اخیر در حوزه شهرداری برازجان گفت: عامل یا عاملان انتشار این تصاویر اگر دلسوز پاکبانان زحمت کش هستند آن وقتی که حقوق این قشر زحمت کش چند ماه عقب می افتاد، صدای اعتراض چند سال گذشته و خدمات آنان را باید به رسانه ها می رساندند.
وی اضافه کرد: جا دارد از رسانه های محلی تشکر کرد که واقعیتها را منعکس و از شهر و شهرداری حمایت و انصاف و تقوا را رعایت کردند.
انتهای پیام/


