با حضور وزیر ارتباطات؛

ارتباطات در پلدختر به حالت عادی بازگشت

با حضور وزیر ارتباطات در یکی از ساختمان‌های مخابرات پلدختر، برقراری ارتباطات این شهر و روستاهای اطراف، به حالت عادی بازگشت.
کد خبر: ۳۴۰۱۴۷
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۷ - 05April 2019

ارتباطات در پل دختر به حالت عادی بازگشتبه گزارش دفاع‌پرس از لرستان، روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از حضور آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پلدختر و پیگیری برقراری ارتباطات این شهر و روستاهای اطراف خبر داد.

بر اساس اعلام این وزارتخانه اغلب تاسیسات و زیرساخت‌های مخابراتی و ارتباطی در شهر پلدختر و روستاهای اطراف از بین رفته‌اند و ایجاد این زیرساخت‌ها در کوتاه زمان امکان‌پذیر نیست با این حال با ابتکار و اهتمام شبانه روزی مهندسان ارتباطات و مخابرات، وضعیت ارتباطات در این شهر و روستاهای اطراف به سمت ثبات پیش می رود.

در حال حاضر برای سرعت و سهولت کارها اقدامات زیر انجام شده است؛ ایجاد و اختصاص دو پرت پر ظرفیت به اپراتورهای اول و دوم برای راه‌اندازی اینترنت پر سرعت نسل ۳ و ۴ که امروز عملیاتی خواهد شد؛ راه اندازی تلفن‌های بی‌سیم ثابت برای تمامی مراکز حساس درگیر در بحران به منظور ایجاد ارتباط سریع میان مراکز حساس؛ واگذاری تعداد 500 درگاه پرداخت (پز بانکی) برای اصناف؛ راه‌اندازی بالن بحران با سیستم وای فای برای پوشش رایگان اینترنت بخشی از شهر؛ آغاز توزیع 2 هزار بسته حمایتی مواد غذایی با اهتمام پست بانک.

انتهای پیام/ 131

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار