احداث پل ۵۰ متری پلدختر تا ۴۸ ساعت آینده
به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاعپرس، امیر سرتیپ دوم «مرادی» فرمانده گروه ۴۱۱ مهندسی نیروی زمینی ارتش در بروجرد، به اقدامات ارتش در شهرهای سیل زده استان لرستان پرداخت و اظهار داشت: تاکنون چندین روستای شهر بروجرد را از محاصره سیل خارج کرده و جاهایی همچون جاده بروجرد-اراک و بروجرد-خرم آباد که سیلاب جاده را فرا گرفته بود، از سیلاب آزاد کردیم.
وی با بیان اینکه به وسیله «گریدر» دو مورد برفروبی در جاده بروجرد-اراک صورت دادیم، گفت: همچنین نیروهای امدادی را به شهرستان درود اعزام کردهایم.
فرمانده گروه ۴۱۱ مهندسی نیروی زمینی ارتش در بروجرد همچنین عنوان کرد: برای جلوگیری از طغیان رودخانه در درون شهر «دورود» سد ساحلی درست کردهایم و اکنون نیز در شهرستان پلدختر مشغول پاکسازی خیابانها و کوچهها از گل و لای باقی مانده از سیلاب هستیم.
وی از احداث پل ۵۰ متری بر روی پل قدیمی شهر پلدختر خبر داد و گفت: این پل در اثر سیلاب تخریب شده و ارتباط مردم پلدختر را به بیرون قطع کرده است که ما تا ۴۸ ساعت آینده ارتباط شهر پلدختر با بیرون را به وسیله همین پل برقرار خواهیم کرد.
انتهای پیام/ 231


