مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس لرستان خبر داد؛

برگزاری یادواره شهید «علی صیادشیرازی» در خرم‌آباد

سرهنگ «حجت‌الله ناصرپور» گفت: به مناسبت بیستمین سالروز شهادت شهید سپهبد «علی صیادشیرازی» یادواره این شهید والا مقام ساعت ۱۰ صبح ۲۱ فروردین در خرم‌آباد برگزار خواهد شد.
کد خبر: ۳۴۰۷۳۷
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۲:۰۵ - 09April 2019

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خرم آباد، سرهنگ «حجت الله ناصر پور» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان در گفت و گو با خبرنگار دفاع پرس در خرم آباد، اظهار داشت: به منظور ارج نهادن به مقام شهدا، به ویژه یک مرد بی تکلف، انسان با اخلاص و یک مجتهد با اخلاق، شهید سپهبد «علی صیادشیرازی»، یادواره این شهید والا مقام و ۱۱۰ فرمانده شهید شاخص نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، ساعت ۱۰ صبح ۲۱ فروردین ماه سالجاری، در خرم آباد برگزار خواهد شد.

وی افزود: این یادواره به مسئولیت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان و همکاری بنیاد شهید لرستان، امور ایثارگران نیرو‌های مسلح، جهاد کشاورزی و استانداری لرستان با حضور مسئولین ادارات و نهادها، جمعی از نیرو‌های نظامی و انتظامی، اصحاب رسانه و اقشار مختلف مردم در حوزه کمالیه خرم آباد برگزار می‌شود.

ناصرپور گفت: سخنران یادواره شهید سپهبد «علی صیاد شیرازی» در لرستان، امیر «علی بسطامی» از پیشکسوتان لشکر ۸۴ ارتش جمهوری اسلامی ایران است که از نزدیک با شهید «صیاد شیرازی» آشنایی داشته است و می‌تواند این شهید والا مقام را با یک نگاه بومی و با بیان خاطراتی از ایشان و تجربیات دوران دفاع مقدس به صورت ملموس به حاضرین در یادواره، معرفی کند.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با بیان اینکه یاد شهدا جامعه را معطر، زنده و پویا می‌کند، گفت: شهدا قطب نما‌هایی هستند که راه را به ما نشان می‌دهند، بنابراین برگزاری یادواره شهدا به منزله این است که نور را در جامعه می‌افشانیم و معرفت را به جامعه تزریق می‌کنیم.

این مقام مسئول با بیان سخن مقام معظم رهبری که فرمودند: من عقیده راسخ دارم بر اینکه یکی از نیاز‌های اساسی کشور زنده نگه داشتن نام شهداست، تصریح کرد: یاد شهدا باعث حرکت، پویایی و زنده بودن حیات اجتماعی است.

وی در ادامه به بیان ویژگی‌های شخصیتی شهید «علی صیاد شیرازی» پرداخت و افزود: ایشان یک نظامی متخصص و یک انسان با اخلاق دارای حسنات ویژه اخلاقی بودند.

ناصرپور ولایتمداری، اخلاص در انجام کار و مردمی بودن را از خصوصیات بارز شهید «صیاد شیرازی» برشمرد و گفت: خدمت به مردم و جلب رضایت خدا از جمله ویژگی‌های قابل توجه وی بود، ایشان در نماز جمعه شرکت می‌کرد، اما همیشه در بین مردم عادی به صف می‌ایستاد نه در کنار مسئولین.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان اظهار داشت: اگر یک زمانی صدای مظلومی به گوش شهید «صیاد شیرازی» می‌رسید و کسی گزارشی از نیازمندی فردی را به ایشان می‌داد، تمام تلاشش را می‌کرد که مشکل را حل کند و به مستمندان و فقرا به طور پنهان و آشکار با توجه به شرایطی که ایجاب می‌کرد، کمک می‌نمود.

وی اضافه کرد: یکی از سفارشاتی که شهید «صیاد شیرازی» به همه دو ستان و همرزمان و همه اعضای خانواده اش داشته است؛ ایستادگی در راه هدف و در راه دفاع از حق بوده است.

ناصرپور گفت: شهید «صیاد شیرازی» در خاطراتش آورده است «خدمت حضرت امام خمینی (ره) رفته بودیم در بحث جنگ و طراحی عملیات‌هایی که در پیش رو داشتیم و هر کدام از حضار داشتند گزارش عملکرد خودشان را می‌دادند. یکی از اعضا در حال ارائه گزارشش بود که حضرت امام (ره) ناگهانی از وسط جلسه بلند می‌شود، حضار با نگرانی از ایشان می‌پرسند اتفاقی افتاده است؟ امام در جواب می‌گوید: وقت نماز است. در آن لحظه نگاه به ساعت کردم دقیقاً وقت اذان بود و یکی از بهترین درس‌هایی که در این جلسه از حضرت آقا گرفتم خواندن نماز اول وقت بود.» شهید «صیاد شیرازی» بلافاصله در اولین جلسه‌ای که با فرماندهان ارشد دارد تأکید می‌کند که همه شما باید نماز اول وقت بخوانید

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارز ش.‌های دفاع مقدس لرستان خاطر نشان کرد: راجع به شهید «صیاد شیرازی»، زندگینامه و خاطرات ایشان کتاب‌هایی مانند «ناگفته‌های جنگ»، «در کمینگاه دشمن»، «شرح عملیات محور بانه سردشت»، «فرمانده شجاع» نوشته شده است.

وی با بیان اینکه شهید «صیاد شیرازی» قبل از شهادتش به همراه خانواده به مناطق عملیاتی می‌رفتند و این عمل ایشان زمینه سازی برای اردو‌های راهیان نور بود، افزود: شاید اولین کسی که به بحث بیان تجربیات دوران دفاع مقدس پرداخت شهید «صیاد شیرازی» بود و ایشان در مجموعه ارتش بحث معارف جنگ را که عبارت بود از بیان تجربیات در عملیات‌های دفاع مقدس برای دانشجویان دانشگاه‌های ارتش مطرح می‌کرد.

ناصر پور با تأکید بر اینکه جوانان امروزی ما باید ویژگی‌ها و خصوصیات اخلاقی ایشان را به عنوان الگو در نظر داشته باشند در پایان گفت: ما وقتی که راجع به ارزش‌های دفاع مقدس می‌زنیم منظور ارز شهایی مانند ولایتمداری، اخلاص و کار کردن در راه خداست که شهدا این ارزش‌ها را تولید کرده و به آن‌ها پایبند بودند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها