فرمانده ناجا:

عده‌ای ناآگاهانه با بیگانه‌ها هم ساز می‌شوند و به احکام اسلامی حمله می‌کنند

فرمانده نیروی انتظامی گفت: اجرای احکام اسلامی در برابر مجرمان مورد اعتراض قرار می گیرد درصورتی که 99 درصد از اعدام ها در کشور ما مربوط به مواد مخدر است و اندکی به قصاص مربوط می شود. متاسفانه عده ای ناآگاهانه با بیگانه ها هم ساز می شوند و به احکام اسلامی و نوع مجازات های حمله می کنند.
کد خبر: ۳۴۲۱۱
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۹ - 19November 2014

عده‌ای ناآگاهانه با بیگانه‌ها هم ساز می‌شوند و به احکام اسلامی حمله می‌کنند

به گزارش خبرنگار انتظامی دفاع پرس، سرداراسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی در نشستی که با حضور روسای پلیس آگاهی استان ها داشت درخصوص کاهش سرقت درکشور اظهار کرد: سرقت جز جرائمی است که اعصاب و روان مردم را به هم می ریزد.

وی ادامه داد: جرم هایی مانند قتل در سال شاید 2 هزار بار اتفاق بیفتد در صورتی که درجرم سرقت حدود 2 هزار تا 2500 فقره در روز صورت می گیرد. قتل به ثبت می رسد اما همه سرقت ها ثبت نمی شوند.

فرمانده نیروی انتظامی درخصوص انتظار مردم از عملکرد پلیس گفت: نگاه مردم به پلیس این است که ناجا هرکجا که بخواهد می تواند ورود پیدا کند اما اگر جایی نتوانست یعنی نمی خواهد. این یعنی اینکه مردم باور کرده اند که ناجا توانایی ورود به تمامی پرونده ها را دارد. برای مثال درموضوعی مانند اسیدپاشی توقع مردم این است که باید پلیس به صد در صد کشف برسد در صورتی که میانگین مطلوب در دنیا 90 درصد است.

سردار احمدی مقدم با بیان این مطلب که سرقت یک موضوع ظاهرا ساده اما به دلیل ریشه های متعدد پیچیده است افزود: سرقت به دلیل اینکه نسبت به جرایم دیگر کم هزینه تر است روز به روز افزایش می یابد.

این مقام ارشد انتظامی خاطر نشان کرد: احکام اسلامی مانند قطع ید با شرایط کنونی امکان پذیرنیست چرا که اعدام قاچاقچیان مواد مخدر نیز درکشور ما مورد اعتراض قرار می گیرد درصورتی که 99 درصد از اعدام ها در کشور ما مربوط به مواد مخدر است و اندکی به قصاص مربوط می شود. اما متاسفانه عده ای ناآگاهانه با بیگانه ها هم ساز می شوند و به احکام اسلامی و نوع مجازات های حمله می کنند.

فرمانده ناجا با اشاره به اینکه یکی از مولفه های اقتصادی مساله اعتیاد است گفت: ریشه ای ترین موضوع در خصوص آسیب های اجتماعی و جرائمی از قبیل سرقت های خرد مساله  اعتیاد است که امیدواریم در پایان امسال نسبت به سال گذشته سرقت عدد منفی داشته باشد.

وی ادامه داد: ارز که سقوط کرد رشد سرقت کاهش پیدا کرد. در شهریور ماه ما شاهد یک درصد کاهش سرقت و در مهرماه 3 درصد کاهش داشته ایم.

فرمانده نیروی انتظامی سهل انگاری مردم و موسسات در سپردن امور خود به پلیس، نوع آوری و ابتکارات مجرمان با استفاده از تکنولوژی و فضاهای مجازی از جمله مواردی دانست که به افزایش رشد سرقت کمک می کند.

فرمانده ناجا روند توسعه پلیس نسبت به روند توسعه کشور را کافی ندانست و گفت: سرعت افزایش نیازهای نیروی انتظامی بر سرعت پیشرفت پلیس غلبه دارد چرا که مطالبات از نیروی انتظامی بسیار زیاد است.

وی ادامه داد: ما با ابتکارات و حرفه ای کردن بخش های خود این فاصله ها را کم کرده ایم.

فرمانده ناجا با اشاره به ضریب امنیتی کشور ایران خاطر نشان کرد: ضریب امنیتی کشور با اینکه سرریز ناامنی ها را در پیرامون مرزهای کشور داریم در شرایط مطلوبی قرار دارد این در شرایطی است که مناطق شرق و غرب دست هایشان را بالا گرفته اند و از ما می خواهند مرزبانی دوسویه داشته باشیم.

فرمانده ناجا فیلم هایی را که جوانان را برای رسیدن به رویاها و بلند پروازی هایشان به سمت سرقت سوق می دهند از دیگر مولفه های موثر در افزایش سرقت عنوان کرد.

فرمانده ناجا با بیان این مطلب که اگر بخواهیم روی یک جرم که شایع می شود تمرکز داشته باشیم گفت: برای مقابله با جرم های شایع باید تخصصی و ضربتی وارد عملیات شد.

وی ادامه داد: دولت نیز زمینه ها و بسترهای این اقدامات را با آرامش اقتصادی در جامعه فراهم کرده است.

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اقدامات انجام شده در قرارگاه مرکزی سرقت گفت: این قرارگاه باید با قوت به کار خود ادامه دهد که تا پایان سال شاهد کاهش 5 درصدی سرقت و افزایش 10 درصدی کشف باشیم.

سردار احمدی مقدم در خصوص اقدامات انجام شده در مبارزه با مواد مخدر گفت: وزیر کشور با بسیج کردن کلیه استاندارها اقدامات بسیار مناسبی انجام داده است که امیدواریم تا پایان سال و اوایل سال آینده شاهد معتادان ولگرد و خرده فروشان مواد مخدر در شهرها نباشیم.

وی ادامه داد: البته ما برای جمع آوری خرده فروشان مشکلی نداریم تنها مشکل این موضوع محل نگهداری این افراد است.

وی خاطر نشان کرد: با استفاده از فضای مجازی صدا و سیما و رسانه ها باید به آموزش مردم کمک کنند تا مردم خودشان حافظ اموال خود باشند.

فرمانده ناجا در خصوص اقدامات عملیاتی انجام شده گفت: ما باید پلیس آگاهی را به ابزار و فن آوری و نیروی انسانی بیش از گذشته تجهیز کنیم و کلانتری ها شفاف تر عمل کنند. چرا که اموال سرقت شده و ورها شده در کلانتری های بررسی می شود و آنها می توانند با استفاده از پلیس های افتخاری در گشت های محله محوری از سرقت ها پیشگیری کنند.

سردار احمدی مقدم کنترل مالخران را در کاهش سرقت یکی از مهم ترین مولفه ها دانست و گفت: وقتی خریداری نباشد سرقتی نیز صورت نمی گیرد.

سردار احمدی مقدم در خصوص بازگرداندن اموال مسروقه گفت: دو سوم پرونده ها کشف می شود اما بیش از یک سوم آن به دست مردم نمی رسد که قطعا باید این موضوع را پیگیری کنیم و مسیر قانونی را عوض کنیم چرا وقتی بیمه ها خسارت این اموال را پرداخت می کنند پس اموال کشف شده بی صاحب نیز به بیمه ها داده شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها