به گزارش خبرنگار انتظامی " دفاع پرس "، سردار مقیمی رییس پلیس گاهی نیروی انتظامی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جلسه امروز در خصوص ارزیابی قرارگاه مرکزی مبارزه با سرقت تشکیل شد که نتایج خوبی داشت. ما توانستیم در 6 ماهه اول سال معوقات را کنترل کرده و تا پایان سال انتظار داریم که افزایش کشف داشته باشیم
وی ادامه داد: استان لرستان در خصوص مبارزه سرقت کاهش چشمگیری داشته است و خود را از لیست 14 استانی که در کشور جز بیشترین مواردی سرقتی بودند خارج کرده است.
سردارمقیمی درخصوص شیوه جدید کلاه برداری خاطر نشان کرد: مجرمین به مغازه هایی می روند و اجناس گران قیمتی را خریداری می کنند و هنگامی که کارت خود را می خواهند در دستگاه کارت خوان بکشند از کارت های هدیه استفاده می کنند اما حواس فروشنده را پرت می کنند و فیش هایی را که از قبل تهیه کرده اند را با فیش های خارج شده از دستگاه عوض می کنند. در این خصوص 7 گزارش داشته ایم که 3 نفر 2 خانم و یک آقا دستگیر شده اند.
وی ادامه داد: ما از مردم می خواهیم که رمز کارت خود را در دستگاه های کارت خوان خودشان وارد کنند و فروشنده مبلغ را فقط وارد کند.
سردار مقیمی در خصوص پرونده اسیدپاشی در استان اصفهان گفت: این پرونده در اولویت کارهای ما قرار دارد و کارشناسان ما در این زمینه فعالانه در تلاشند که امیدواریم بتوانیم به سرنخ های جدیدتری دست یابیم.
انتهای پیام/