به گزارش گروه اخبار داخلی دفاعپرس، آیت الله محمد امامی کاشانی امام جمعه موقت تهران امروز در خطبه دوم نماز جمعه با تأکید بر لزوم رعایت تقوا اظهار داشت: رعایت تقوا یعنی اینکه حقوق را رعایت کنیم. در این خصوص ما باید به کار اهمیت بدهیم و برای کار ارزش قائل شویم. روز کار منحصر به کارگران نیست و شامل تمامی شاغلان (کارگر به معنای عام) است. همه باید به کار اهمیت بدهند و کار را درست و دقیق انجام بدهند. هر کدام از ما در هر صنفی که هستیم، کاری داریم و باید آن را درست انجام بدهیم. استاد باید شب قبل، درس را خوب مطالعه کند، خوب تدریس کند و به شبهات دانشجویان پاسخ بدهد؛ این هم کار است. سپاس داشتن روز کارگر، یعنی متوجه ارزش کار شدن است. کشور را باید از تنبلی، عیاشی و خوشگذرانی نجات داد.
آیت الله امامی کاشانی با اشاره به شعار سال گفت: رونق تولید با کار انجام میگیرد و باید رفاه مردم را با کار و تولید افزایش داد. تولید نباید در هیچ شرایطی متوقف شود. توقف تولید، آسیب است؛ البته تولیدی که مضر و حرام نباشد. هر تولید حلال باید از آسیب دور باشد. حیف است که انسانی ثروتی به دست بیاورد و در بیرون از کشور خرج کند. اگر درآمد کم است، باید توجه داشت که خداوند کمک میکند و خیر خود را خواهد فرستاد. پولدار باید خود را سرباز امام زمان (عج) بداند. همه مسندها و پستها نیز اگر در راه امام عصر قرار بگیرد، ارزش دارد، وگرنه انسان عمر خود را تلف کرده است.
امام جمعه موقت تهران در خصوص تحریمها هم گفت: دشمنان دور ما را احاطه کردهاند. آمریکا از روز اول دشمن ما بود، اما این دولت خبیث و احمق پردهها را کنار زد. خسارتهای تحریمهای گستردهای که صورت گرفته است را با اهمیت دادن به کار و مردم میتوانیم به حداقل برسانیم. شاهد این مدعا این است که در سیل اخیر که گرفتاریها و مشکلات بسیاری برای هموطنان به وجود آمد، حضور و وحدت مردم و مسئولان بود که یاد دوران دفاع مقدس و اوایل نهضت را زنده کرد و مشکلات را به حداقل رساند. در سیل اخیر همه مردم با هم و همدل بودند. در خصوص خسارتهای سیل نیز دولت باید وظیفه خود را انجام بدهد و هر آن کس که میتواند باید کمک کند و کمکها باید ادامه پیدا کند. در خصوص تحریمها اگر همه به وظیفهمان عمل کنیم و کار درست کنیم، اقتصاد کشور را میتوان جلو برد. اگر اقتصاد مقاومتی با برنامهریزی دولت و مجلس و حمایت دستگاه خوب پایهگذاری شود، اثر تحریمها را میتوان به حداقل رساند.
وی در ادامه، انتصاب سرلشکر سلامی به فرماندهی کل سپاه پاسداران را تبریک گفت و بیان کرد: امیدواریم ایشان با سلامت و توان هرچه بیشتر، این کار بزرگ (فرماندهی سپاه) را انجام بدهند. سپاه وقتی دشمن هجوم میآورَد در کنار دیگر نیروهای مسلح سینه سپر میکند و به دفاع میپردازد. در وقت غیر جنگ نیز سپاه موجب امنیت و آرامش ملت ایران است.
آیت الله امامی کاشانی اقدام مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تروریست دانستن سپاه از سوی آمریکا را تحسین و خاطرنشان کرد: آمریکا سپاه را تروریست اعلام کرده است. ترور به معنای حمله نابهنگام، قتل و ایجاد آشوب در جامعه است. سوال این است که ترور و تروریسم در آمریکاست یا در ایران؟ تروریسم در مصوبه ترامپ است یا در مصوبه مجلس شورای اسلامی؟ جمهوری اسلامی ایران بر مبنای فرمایش پیامبر اکرم (ص)، ترور را منع کرده و این ایدئولوژی و فکر ماست. عمل ما هم این است که نیروهای مسلح بخصوص سپاه از مردم، کشور و اسلام دفاع کنند. دنیا (به معنای مردم دنیا و نه چند سردمدار) عمل سپاه را دیده و میبیند، عمل آمریکا را هم میبیند. جنایتهایی که از سوی رژیم صهیونیستی و سعودی صورت میگیرد با تکیه بر آمریکا، انجام میگیرد. ۲۰ هزار بمبی که از سوی عربستان بر سر مردم یمن ریخته شد، ترور نیست؟ سوال این است که ما تروریسم هستیم، یا شما و عربستان و رژیم صهیونیستی. این آمریکاست که میگوید با جنایت باید بر خاورمیانه تسلط پیدا کرد. قطعاً شکست از آنِ آمریکاست و امیدوارم روزی خداوند متعال از آمریکاییها انتقام بگیرد.
وی همچنین با اشاره به جنایت آل سعود در خصوص اعدام ۳۷ زندانی در عربستان گفت: این لکه ننگی بر چهره حاکمان و حامیان آل سعود مانند آمریکا و صهیونیست است. دنیا میداند که جنایتکار و رسوا کیست. رژیم سعودی با این کار خط قرمزی بر شرافت و انسانیت کشید. خدا را شکر که جنایتهای اینان در جهان آشکار شده است و جهان متوجه شده است که چه خبر است. در روایات آمده است که در آخرالزمان ظلم زیاد خواهد شد، آنگونه که مسلمانان به تنگ خواهند آمد و فرج حضرت را خواهند خواست تا عدل و داد در جهان برقرار شود.
امام جمعه موقت تهران در پایان خطبه دوم، چند جملهای را در محکومیت جنایت رژیم آل سعود، به عربی خواند.
آیت الله امامی کاشانی همچنین در خطبه نخست نماز جمعه امروز اظهار داشت: خداوند در قرآن کریم میفرمایند که اراده ماست که بر مستضعفان نظام هستی منت بگذاریم تا بر ظلمها و ستمها پیروز شوند و به ظلمها پایان دهند و حکومت را به دست بگیرند.
وی بیان کرد: امیرالمومنین (ع) در این رابطه که در حکمت ۲۰۵ نهج البلاغه ابن ابی الحدید هم آمده است، میفرمایند که «دنیا با ما مهربان خواهد شد و دنیا با ما شفقت پیدا خواهد کرد، بعد از اینکه مانند شتری چموشی میکند و نمیگذارد کسی شیرش را بدوشد چراکه برای فرزندش نگه میدارد. دنیا به ما رو خواهد کرد. دنیا بعد از اینکه دوری کرد و با ما نبود، به ما برمیگردد. دنیا به ما برخواهد گشت و حق به حقدار خواهد رسید».
امام جمعه موقت تهران گفت: جهان و دنیا خوب است. دنیا مفید است. تمام طبیعت زیبا و ارزشها و هنجارهاست، اما این انسان است که از این دنیا به بدی استفاده میکند و وسیله جنایتهای خود قرار میدهد. دنیا بر اساس ارزشها خلق شده است. در قرآن کریم آمده است که خدا زمین را آفرید و از بشر خواست که زمین را آباد کند، استغفار کنیم و به سوی خداوند بازگردیم.
وی اضافه کرد: راهنمای زیباییها و آن کسی که این زیباییهای دنیا را متبلور میکند، یک انسان الهی و معلم انسانیت است. او تجلی همه اسماءالحسنی و انسان کامل و امام زمان (عج) است. در مکتب اسلام و دیگر مکتبها، به این فرد اشاره شده است که البته اسلام آن فرد را انسان کامل و، ولی خدا میداند.
آیت الله امامی کاشانی به اشاره به توقیع امام زمان (عج) به شیخ مفید گفت: در آن نامه به وظایف مسلمانان و شیعیان در زمان غیبت کبری اشاره شده است. امام در آن نامه شیخ مفید را ولی، مخلص و اهل یقین خطاب میکند و در بخشی از آن آمده است که «ما گرچه دوریم، اما به شما نزدیکیم. آنچنان که خداوند به ما دستور داده است و به دنبال کمک به شما هستیم. ما اینچنین هستیم ولیکن ما شیعیان را کمک و مدد میکنیم و شما را رها نمیکنیم. ما خبرهای شما را میدانیم و اخبار شما (مشکلات و مصیبتها) از ما مخفی نیست. اگر ما پشتیبان شما نبودیم، مشکلات برای شما بیشتر میشد و دشمنان ریشه شما را میکندند. ما شما را نگه داشتیم و از شما حفاظت کردیم و وظیفه شما این است که تقوا داشته باشید.».
وی تصریح کرد: در ۴۰ سال گذشته اگر کمک امام زمان (عج) به امام و امت و نظام جمهوری اسلامی نبود، دشمنان ریشه ما را میکندند. امام زمان (عج) از ما درخواست داشته است که راه خدا را طی کنیم تا شامل لطف الهی بشویم. ما باید حقوق را رعایت کنیم و وظایف خود را بشناسیم و ببنیم در چه کشوری هستیم و این را باید بفهمیم و درک کنیم. آن وقت برای خدمت به مردم ارزش بسیاری قائل خواهیم شد. آن وقت سرمایهها در کشور به کار خواهند افتاد و به دلیل اینکه سودمان کم است، سرمایه را از کشور خارج نخواهیم ساخت و به کشورهای دیگر نخواهیم برد.
انتهای پیام/ 200