استاندار مازندران:

بازسازی مناطق سیل‌زده مازندران اولویت برنامه‌های کاری امسال است

«احمد حسین زادگان» بازسازی مناطق سیل‌زده مازندران را اولویت برنامه‌های کاری در سال 98 برشمرد.
کد خبر: ۳۴۴۶۸۵
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۶ - 02May 2019

بازسازی مناطق سیل‌زده مازندران اولویت برنامه‌های کاری امسال استبه گزارش دفاع‌پرس از ساری، «احمد حسین زادگان» استاندار مازندران در گردهمایی طلایه‌داران تبلیغ و گام دوم انقلاب، ویژه روحانیت اظهار داشت: وقوع سیلاب در روزهای پایانی اسفند 97 و نیمه نخست فروردین 98، اثرات مخرب و منفی بر برخی مناطق و بخش‌های مختلف در استان گذاشت و بر راه‌ها، ابنیه‌ها، زیرساخت‌ها، حوزه‌های زیربنایی، کشاورزی و زیربخش‌های آن و زندگی مردم خسارات فراوانی وارد کرد که در تلاشیم تا خسارات را جبران کنیم و اقدامات دوران بازسازی را با جدیت دنبال کنیم.

استاندار مازندران با بیان اینکه وقوع بحران سیل اخیر فرصت‌هایی نیز بوجود آورد و امیدواریم بتوانیم با توجه به امکانات و آمادگی‌های ایجاد شده اقدامات پیشگیرانه را در دستور کار قرار دهیم، افزود: با همدلی و همراهی همه عزیزان، مردم و نیروهای جهادی می‌توان گفت که در مرحله نخست مقابله با بحران خوب عمل کردیم و در واقع این یک درس بزرگ بود که در سایه وفاق و هم‌افزایی می‌توان کارهای مهمی انجام داد.

این مسئول با تاکید بر این که در دهه پنجم حیات پرثمر انقلاب اسلامی، همدلی، اتحاد و هم افزایی یک ضرورت است، اظهار داشت: باید سلایق فکری و سیاسی را برای رودرویی تمام عیار با دشمن مشترک ملت ایران کنار بگذاریم و با عبور از تحریم‌های ظالمانه، برغم بدخواهان مقتدرانه به قله‌های آسایش و اعتلا دست پیدا کنیم. 

حسین زادگان با اشاره به این که مقام معظم رهبری در نامگذاری سال‌های اخیر به مسایل اقتصادی ورود و تاکید فرموده‌اند و در بیانیه گام دوم انقلاب نیز تاکید کردند که حوزه اقتصادی اگر بدرستی به آن توجه نشود می‌تواند نقطه ضعف کشور باشد، گفت: راهبرد اصلی نجات کشور، تولید و تسخیر بازارهای صادراتی و اقدام عملی در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در حوزه‌های اقتصادی است.

وی با بیان این که از جمله نقاط ضعف ما در حوزه اقتصادی تکیه بر فروش نفت به عنوان اصلی‌ترین منبع درآمدی کشور است، تاکید کرد: نباید علی‌رغم تاکید مقام معظم رهبری تامین اعتباری را بر فروش نفت و خارج از کشور قرار دهیم و باید با همراهی و همدلی، هوشمندانه و عالمانه با بهره‌گیری از نیروهای نخبه و متخصص و ایجاد استغنای علمی و تکنولوژیک، آسیب پذیری خود را در برابر تهدیدات کم کنیم.

استاندار مازندران در بخش دیگری از سخنان خود در جمع روحانیون مازندران با بیان این که سه محور کاری را در اولویت برنامه‌های استان در سال 98 قرار دادیم، افزود: در اولویت نخست بازسازی مناطق آسیب دیده از سیل قرار دارد که در بخش بازسازی منازل و مناطق مسکونی با همکاری سپاه، بسیج، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و اعتبارات و مصوبات خوب دولت ان‌شاءالله کار با توفیق همراه خواهد بود.

وی با اشاره به این‌که 650 واحد مسکونی مردم در سیل اخیر تخریب شده است که با اعتبارات و تسهیلات دولت و در بخش خانواده‌های آسیب دیده و تحت پوشش سازمان‌های حمایتی با اولویت انجام می‌شود، ادامه داد: بالغ بر 80 میلیارد تومان دولت برای حوزه کشاورزی و زیربخش‌های آن اختصاص داده که عادلانه در حال توزیع است. 

استاندار مازندران رونق تولید را از اولویت‌های اساسی کشور و راهبرد تاکید شده از سوی رهبر معظم انقلاب در سال جاری عنوان کرد و متذکر شد: راهی برای اداره مطلوب کشور مگر تسخیر بازارهای جهان با تولیدات کیفی نداریم.

رئیس کارگروه تخصصی اشتغال استان با اشاره به این که گرچه در دولت تدبیر و امید، اتفاقات خوبی برای تقویت اشتغال و رونق تولید افتاده است لیکن غفلت از منویات مقام معظم رهبری در سال‌های گذشته موجب عقب ماندگی‌هایی در این دو حوزه شده است، خاطرنشان کرد: باید فرهنگ کسب و کار را در جامعه نهادینه کنیم و روحانیون و مبلغین از ظرفیت منابر وعظ و سخنرانی بویژه در ماه مبارک رمضان، برای تبیین فرهنگ کار در جامعه بهره‌گیری کنند. 

وی با بیان این دولت فضایی برای استخدام و بکارگیری نیروی انسانی جدید ندارد و باید با حرکت به سمت تولید و تولیدات بزرگ مقیاس بر بازارهای صادراتی هدف تسلط پیدا کنیم و رونق کسب و کار را تحقق ببخشیم، عنوان کرد: تولید، تولید و تولید تنها راهبرد و کلید واژه‌های نجات کشور است.

حسین زادگان با بیان این‌که آنچه که موجب شده است تا استان به جایگاه مورد نظر خود در حوزه‌های مختلف دست پیدا نکند، واگرایی و عدم وجود منافع مشترک است، گفت: طرح محرک توسعه را برای بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها در جهت شکوفایی و اعتلای مازندران پیش بینی کردیم.

استاندار مازندران با طرح این نکته که توسعه مازندران در گرو استفاده از توانمندی همه ارکان قدرت در سراسر استان است، افزود: اضلاع چند ضلعی قدرت را در حوزه و بخش‌های مختلف تعیین و طرح‌هایی را همراه با تفاهم نامه‌های مورد نیاز آماده کردیم تا در قالب یک واحد تجمیع شده و قدرتمند پیگیر کننده در خصوص موضوعات توسعه‌ای که مورد اتفاق نظر است، استان را به پیش ببرد. این مجموعه در کنار توانمندی بخش خصوصی باید بصورت ید واحد توسعه مازندران را رقم بزند.

حسین زادگان با اشاره به این که امروز مشکلی بزرگ‌تر از اشتغال در جامعه نداریم، بیان داشت: در تلاشیم با بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی و همراهی دستگاه، بسیج سازندگی، بنیادهای برکت و مستضعفان و اعتبارات دولت فرآیند توسعه اشتغال در مناطق محروم را شتاب ببخشیم.

استاندار مازندران در بخش پایانی سخنان خود به بیانیه گام دوم انقلاب و تاکیدات رهبر فرزانه انقلاب در خصوص اهمیت علم و پژوهش، اقتصاد و پایداری اقتصادی جامعه و تاب آوری آن در برابر تکانه‌های اقتصادی اشاره کرد و گفت: سند استانی این بیانیه را تدوین کرده‌ایم تا منویات رهبری معظم انقلاب که هوشمندانه و عالمانه بیان شده است را عملیاتی کنیم و از ظرفیت‌های ارزشمند بیانیه گام دوم انقلاب بصورت عملیاتی بهره‌مند شویم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها