به گزارش سرویس فرهنگی خبرگزاری دفاع مقدس، حاج صادق نجفی (صدرا)، سرپرست گروه تعزیه خوانان با تاکید بر اینکه تعزیه در طول تاریخ نقش بسزایی در زنده نگاه داشتن واقعه عاشورا داشته است، گفت: تعزیه از یک سو ریشه در آیین های کهن ایرانی دارد و از سوی دیگر از باور مردم پاک اندیش و ارادتمند به سید و سالار شهیدان کربلا مایه می گیرد. باید از ورود انحرافات و خرافهها جلوگیری کرد.
وی در ادامه افزود: با توجه به نقش های شوم دشمنان برای از بین بردن نمادهای عاشورایی، احیای مراسم و سنت تعزیه خوانی برای انتقال پیام آزادگی و ایثارگری حضرت اباعبدلله الحسین(ع) به جامعه، امری بسیار مهم و ضروری است.
به گفته نجفی تعزیهخوانان با نمادها و رنگها و وسایل جنگی، فضایی را ایجاد میکنند که بیننده با آن احساس همزادپنداری می کند به گونهای که خود را در صحنه کربلا میبیند و دوباره این واقعه برای او زنده میشود.
همچنین مجلس تعزیه خوانی شهادت حضرت علی اکبر (ع) سه شنبه 4 آذر و مراسم شهادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) نیز چهارشنبه اجرایی می شود. شب پنجم، مصادف با سالروز شهادت حضرت رقیه (س) تعزیه بازار شام و شهادت حضرت خوانده می شود.
مدت زمان اجرای مجالس تعزیه سه ساعت است و نقش آفرینان آن آقایان استادرضا حیدری، سیدمحسن هاشمی، استاد مرتضی صفاریان، کربلایی داوود آبایی، حاج مرتضی شاه حسینی، کربلایی نقی بیاتی، عباس کاووسی، کربلایی یوسف شاه حسینی و کربلایی محمود نوروزی اجرای تعزیه را بر عهده دارند.