روایت رزمنده دفاع مقدس از یک شهید؛

همه عکاسی‌های شهر «نظری» را می‌شناختند

رزمنده تیپ 21 امام رضا (ع) گفت: امیر نظری ناظرمنش با هزینه خودش نگاتیو عکاسی می‌خرید و هزینه چاپ آن را می‌داد، لابراتوار‌های بزرگ چاپ عکس در مشهد او را می‌شناختند.
کد خبر: ۳۴۷۰۳۵
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۹ - 21May 2019

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، شهید «امیر نظری ناظرمنش» قائم مقام فرمانده تخریب تیپ 21 امام رضا (ع) متولد پنجم فروردین سال 43 در مشهد بود که با آغاز جنگ تحمیلی با وجودی که در مقطع سوم دبیرستان مشغول به تحصیل بود به جبهه‌های جنگ رفت و مدتی بعد لباس مقدس سپاه پاسداران را به تن کرد و عضو این نهاد انقلابی شد. او پس از گذراندن دوره‌های تخصصی تخریب و انفجارات به جانشینی فرمانده تخریب تیپ 21 امام رضا (ع) منصوب شد. وی سرانجام در اولین روز اسفند سال 65 در منطقه شلمچه به شهادت رسید.

همه عکاسی‌های شهر «نظری» را می‌شناختند /به تدارکات نداکرات می‌گفتیم

یکی از رزمندگان تخریبچی لشکر 21 امام رضا (ع) در خاطره‌ای از این شهید گفته است: شهید امیر نظری مسوول تبلیغات تخریب بود. عشق عکاسی داشت و هر کسی که از او می‌پرسید چرا این همه عکس می‌گیری، می‌گفت: یک روز می‌فهمید این عکس‌ها به چه دردی می‌خورد!

از هر جایی که می‌توانست پول جمع می‌کرد و نگاتیو عکاسی می‌خرید و هزینه‌های چاپ عکس‌هایش را فراهم می‌کرد. لابراتوارهای بزرگ چاپ عکس در مشهد او را کاملاً می‌شناختند. علتش هم رفت و آمد نظری و سفارش‌های زیاد برای چاپ عکس بود.

با همه این احوال و با اینکه سابقه او در تبلیغات از من بیشتر بود، پذیرفت که در تبلیغات زیر نظر من کار کند. لابد می‌دانست که خودش یک هنرمند است و مدیریت نظم بخشیدن به کارها چندان با ذائقه‌اش جور نیست. شاید هم از سر بزرگواری یا اطاعت پذیری فرمانده تخریب بود که مقرر کرد من مسئول تبلیغات باشم.

همه عکاسی‌های شهر «نظری» را می‌شناختند /به تدارکات نداکرات می‌گفتیم

سعی کردم به همه کارهای تبلیغات سر و سامان بدهم. نظری هم پا به پای من می‌آمد. بدی‌اش این بود که همان اول کار نبود امکانات خیلی وقت‌ها دست ما را برای انجام بهتر کارها می‌بست. از حق نگذریم بعضی وقت‌ها هم امکانات بود‌ اما آنها که باید آن را تقسیم می‌کردند، درست تقسیم نکردند. اصلا انگار بنای اول تدارکات را با (نداریم) گذاشته بودند. از بس برای گرفتن بعضی از امکانات به تدارکات مراجعه کرده بودیم و جواب منفی شنیده بودیم که به تدارکات، «ندارکات» می‌گفتیم.

انتهای پیام/ 141

نظر شما
پربیننده ها