افزایش همدلی سپاه و ارتش یکی از دلایل فتح خرمشهر بود
سردار «علی ملک شاهکوهی» گفت: رهبری امام خمینی (ره)، داشتن برنامه و تاکتیک خوب، افزایش همدلی سپاه و ارتش، داشتن روحیه شهادتطلبی و بررسی آخرین وضعیت دشمن قبل از عملیات از مهمترین دلایل پیروزی رزمندگان در فتح خرمشهر بود.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از گرگان، پنجمین جلسه از سلسله همایشهای فرهنگی آموزشی با موضوع سوم خرداد و آزادسازی خرمشهر در سالن خلیج فارس دانشگاه منابع طبیعی و علوم کشاورزی گرگان با حضور گسترده اساتید و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم سردار «علی ملک شاهکوهی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارشهای دفاع مقدس گلستان اظهار داشت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بین محمدرضا شاه پهلوی و صدام حسین رئیس جمهور وقت عراق معاهده 1975 الجزایر امضاء شد و هر دو کشور نسبت به اجرای آن پایبند شدند اما در تاریخ 31 شهریور سال 59 عراق با کمک همپیمانانش به تصور اینکه حکومت جمهوری اسلامی ایران یک حکومت نوپا و حکومتی است که تمام معادلات آنان را در منطقه برهم زده، هجوم همه جانبه خود را به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران آغاز کرد.
ملک افزود: در حلمه سراسری رژیم بعث عراق، قسمت زیادی از خاک مقدس کشورمان را اشغال کرد و تعداد زیادی از زنان و کودکان و جوانان و سالخوردگان ما را به شهادت رساند و پس از مقاومت 33 روزه رزمندگان و مردم شهر خرمشهر این شهر به اشغال رژیم بعثی عراق درآمد و صدام استان خوزستان را به عنوان هفتمین استان عراق معرفی و استاندار و فرماندار را نیز تعیین کرد.
وی بیان داشت: اتحاد و همبستگی بین نیروهای مسلح و آحاد مردم باعث شد در سوم خرداد سال 61، خرمشهر از دست متجاوزان آزاد و ضربه سنگینی به نیروهای عراقی وارد آید و تعداد حدود 19 هزار اسیر در این عملیات به اسارت رزمندگان اسلام درآید.
این مسئول به دلایل پیروزی رزمندگان در سوم خرداد اشاره کرد و متذکر شد: رهبری امام خمینی (ره)، داشتن برنامه و تاکتیک خوب، افزایش همدلی سپاه و ارتش، داشتن روحیه شهادت طلبی، بررسی آخرین وضعیت دشمن قبل از عملیات از مهمترین دلایل پیروزی رزمندگان در فتح خرمشهر بود.
انتهای پیام/
